nedjelja, 28. siječnja 2018.

Rabljena ugostiteljska oprema njuškalo

Rabljena ugostiteljska oprema njuškalo Prodaja ugostiteljske opreme i trgovačke opreme u oglasima sa slikama i cijenama opreme za ugostiteljstvo i trgovinu. Profesionalna oprema za ugostiteljstvo - oprema za trgovačke i restoranske kuhinje. Namještaj za interijer trgovačkih i ugostiteljskih objekata - stolovi, stolice i separei.

Rabljena ugostiteljska oprema njuškalo
Ostala profesionalna oprema za ugostiteljstvo i trgovinu. Opširnije: prodajemo sve vrste opreme za ugostiteljstvo izdvajamo bogatu ponudu panoa. UGOSTITELJSKA PRIKOLICA POKRETNI FAST FOOD. Odobravamo 10% popusta za gotovinsko plačanje na sav asortiman osim kave i cappuccina.
Rabljena ugostiteljska oprema njuškalo
Stolovi i stolice za ugostiteljstvo na OLX.


Njuškalo rabljeni stolovi i stolice. Ugostiteljska oprema - proizvodnja i prodaja. Građevinski Materijal i Oprema, Automobili, Ostala Vozila, Motocikli i Bicikli. Izrada plinski uređaja, naprava, instalacija, butanski stanica i opreme za ugostiteljstvo i. Najnoviji oglasi, Najviša cijena, Najniža cijena. Dubrovačka 93 31000 Osijek Hrvatska. Ugodna ponudba rabljenih stolov in rabljenih miz ter. Rabljena gostinska oprema neposredno od prodajalca k Vam.

Rabljena ugostiteljska oprema njuškalo
Veliki izbor polovne i nove pekarske opreme.


Komisiona prodaja i otkup rabljene ugo opreme! Za sve posjetitelje bila je organizirana ugostiteljska ponuda, a posebno je. Etažno plinsko centralno grijanje, komarnici, vrhunska oprema. GRAĐEVINSKI MATERIJAL Bazen PVC čvrsti, plavi, 2000x1000x600, prodajemm 0 98 795 233 Cigla jedinica, rabljena. Srbiju, na raspolaganju su vam oglasi za Beograd, oglasi za Novi Sad, Niš, Kragujevac itd. Više nema potrebe da kupujete. REZERVNI DIJELOVI I POPRAVAK OPREME ZA PODIZANJE INVALIDSKIH KOLICA TIPA.


ZAKUP MEDIJSKOG PROSTORA NA PORTALU "njuškalo. Busilica (stemarica) ALPHA-TOOLS 1600 rabljena ispravna cijena 300 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.