nedjelja, 28. siječnja 2018.

Subaru legacy iskustva

Subaru legacy iskustva Imam priliku kupiti Subaru legacy 2. Kao sto je ovaj iznad spomenuo i ja sam cuo za losa iskustva s. Spremljeno u privremenu memorijuSlično13.

Subaru legacy iskustva
Moja iskustva sa subaruom i eurorentom - NIKAD VIŠE NEĆU NI. Da ne duljim, to govno od legacy-a sam prodao, a idućeg subarua kupujem. Outbacka isprobali smo i Legacy limuzinu. Iako je cross-karavan kudikamo praktičnija a mnogima i atraktivnija opcija.
Subaru legacy iskustva
Nažalost, ne mogu se pohvaliti kupnjom Legacya, već sam ga spletom okolnosti imao prilike koristiti tri dana, tijekom kojih sam uspio obaviti. Solidan i komforan model srednje klase tehnološki je sofisticiran.


Legacy i u klasičnoj verziji vozi odlično, udobnost nije upitna, jedino je cijena visoka. Subaru, premijum brend sa najsofisticiranijim pogonom preko svih točkova, tržištu je ponudio i "kros over" verziju limuzine Legacy, kao karavan, ponudivši. Oduvijek sam vozio automobile srednje ili srednje više klase i uvijek su imali problema sa držanjem na cesti. Station Wagon pod poklopcem motora skriva 2. A iz osobnoga iskustva u ovih nekoliko dana znamo, vjerujte nam. Posto u zemlji Srbiji na svakom cosku imas po jedan Subaru resio sam da se informisem o istom. Konkretno mi je interesantan model iz.

Subaru legacy iskustva
Iako nas ime Subaru trenutno podsjeća na sportske automobile, u paleti ovog proizvođača naći će se ponešto za svačiji ukus.


Subaru Bokser - Dizel na drugačiji način - Test. Inače nemam nekih iskustava sa Subaruom ali tip od kojeg sam ga uzeo ih vozi već nekoliko godina i kaže da su strašno kvalitetni automobili i. Njihova limuzina Legacy, sada se nudi u četvrtoj generaciji. Svaki od tih auta ima svoje prednosti i mane. Njuškalo koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Legacy nije ruzan, to si upravu, auto je ok, ali ja bi opet prije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.