četvrtak, 11. siječnja 2018.

Suzuki motori modeli

Suzuki motori modeli Suzuki predstavlja model T20, motocikl s 2-taktnim motorom. Rijeka- Generalni zastupnik za Republiku Hrvatsku i ovlašteni prodajni i servisni. Mnoge tvrtke počele su nuditi jednoklipne benziske motore koji pokretali bicikle. Prije 8 godina Suzuki je izbacio svoj prvi GSX-R1000. Bio je to motor koji je pokosio konkurenciju, daleko ispred svog vremena i konkurencije po pitanju snage. Za novu sezonu Suzuki je doradio svoje motokros modele. Prvi među jednakima u novoj ponudi je RM-Z 250 koji je u novoj generaciji bogatiji.

Suzuki motori modeli
Auto motor i sport - Prvi test Suzuki SX4 1. TL1000S, ogromni sportski model kojeg je pokretao V twin motor pod uglom od 90 stepeni, 996 ccm i 125 Ks.


ATV QUAD LEOPARD 125 cm3 NOVO TOP MODEL DJECJI MOGUCA DOSTAVA. Drugi motor je 1,4-litreni Boosterjet s četiri cilindra sa 140 KS i 220. Dizelaš ostaje 1,6 DDiS sa 120 KS i 320 Nm. Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili. Valid on Amount Financed of $5,000 or more of select new untitled Suzuki powersports. U širokoj ponudi Honda motocikala biće čuveni enduro, tourer i sport tourer modeli, ultimativni naked, supersport i custom modeli ali i motocikli do 125cc i skuteri. Dobro poznati i proverni SUZUKI SX4 S-CROSS stiže nam u drugj generaciji pod oznakom.


Suzuki motori modeli
Pre svega, model se može odabrati sa jednim od dva agregata 1. SHVS koji dolazi u kombinaciji sa 1. Suzukijevi novi modeli DF25A i DF30A osvojili su prestižnu nagradu za. Osma je to IBEX nagrada koju SUZUKI osvaja za svoje van-brodske motore, više no. Sve više nautičara odabire Suzuki izvanbrodske motore jer kad se jednom upoznaju sa naprednom četverotaktnom tehnologijom shvate da ne postoji ništa. Na Paris Motor Showu predstavljena je nova Suzukijeva Vitara! Suzuki DF6 AL je 4-taktni motor visokih performansi i učinkovitosti u kategoriji prijenosnih vanbrodskih motora. Ovaj model je u prodaji od srpnja 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.