utorak, 2. siječnja 2018.

Svijetli lampica od zračnog jastuka

Svijetli lampica od zračnog jastuka Automobili uopsteno › Kvarovi & savjetiSpremljeno u privremenu memoriju12. Evo danas mi se iz cista mira upalila ona lampica od zracnih jastuka i gori non stop. Nikad mi se prije nije ovo desilo niti sam sta dirao tako da.

Svijetli lampica od zračnog jastuka
Gori lampica zračnih jastuka na Twingu Automobili. Boja kojom žaruljice svijetle označava smije li se voziti. Alfa Romeo općenito › Tehnika i mehanika › KvaroviSpremljeno u privremenu memorijuSlično1. Na tabli mi je upaljen zračni jastuk, budući da nemam namjeru išta popravljati, zanima me da li se može.
Svijetli lampica od zračnog jastuka
Kako zavarati centralu od AIR-BAG-a?


Stara linija C › Citroën C3Spremljeno u privremenu memorijuSlično17. Al ovak glavno pitanje je struja, bio je na dijagnostici i svijetli mu airbag i. Kaj se tiće zračnih jastuka problem može biti da su bili ispucani. U koliko vam svjetli žaruljica AIR BAG-a zračni jastuk NEĆE se. Jel neko zna ko radi reset centrale zracnih jstuka (crash data reset) i koje su cijene? Bilo je slucajeva na Fabijama da se pri niskim vanjskim temperaturama upali lampica zracnih jastuka, radi jednog kontakta, meni se to. Neki dan mi je zasvijetlila dotična lampica,i nikako da se đube ugasi.


Znaci zracni jastuk se otvara u dva stupnja 1.

Svijetli lampica od zračnog jastuka
Prije 3 dana problem je taj da lampica svijetli čim auto kazaljka. Auto je star 13 godina, nikad nije imao aktivaciju zračnih jastuka, niti je imao. Crvena lampica svijetli, a žuta svijetli i blica. Probali smo isključiti na strani suvozača i nije. Zavojnica puž zračnog jastuka za Fiat Punto 2. Ima li neko iskustva sa deaktivacijom zracnog jastuka, da li je to. Meni svijetli lampica od airbag-a evo vec trecu godinu i nikad mi niko na. Ovo je ključna lampica na instrument-tabli bilo kojeg automobila. Upalila se lampica "SERV" sto znaci odi u servis i sa time lampica "AIR.


Lampica koja ima oblik zračnog jastuka uvijek će se upaliti prilikom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.