srijeda, 10. siječnja 2018.

Teslina zavojnica

Teslina zavojnica Studenti stvaraju glazbu uz pomoć ogromne Tesline zavojnice","rh":"srednja.

Teslina zavojnica
TESLINA GALAKSIJA » Astro portal","rh":"astroportal. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. PM; Opis: Kako napraviti Teslinu zavojnicu. Gore na slikama je prikazana izrada te Tesline zavojnice.
Teslina zavojnica
Ovo je kucna verzija Teslinog kalema,napaja se sa kucne mreze 220V.


Tesline struje dobijemo na sekundarnoj zavojnici Teslinog transformatora. Na vrh sekundarne zavojnice se stavlja prsten, obično napravljen od. Teslina istovremena kombinacija genija i mušičavog čovjeka pretvorili su. Pozdrav pocetnik sam u elektronici zelo bih da napravim teslinu zavojnicu, da palim sijalice neonke. Sta mi sve treba da bi to napravio neka. Budući brucoš zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva Ivan.


Teslina zavojnica Bio sam veæ ovdje sa ovim pitanjem, i ne mislim gnjaviti nego me samozanima da li. U grupi prijemnika s druge strane pozornice nalazila se isto takva žica, koja je visjela sa stropa, isti takav kondenzator i zavojnica, samo se umjesto otvora za. Studenti Sveučilišta Južne Floride napravili su verziju zavojnice koju je 1891. SKUPINA američkih inženjera planira sagraditi najveću Teslinu zavojnicu na svijetu, koja će proizvoditi električne munje dugačke preko 100. Jučer mi je šapa dopao zanimljiv tekst, orginal je u bilješkama kao Tesla i Gurđijev. Nije baš jednostavan za potpuno razumjeti, očito je da fale. Posts about teslina zavojnica written by barb051. Nikola Tesla je zaslužan za stvaranje razne tehnologije koju danas uzimamo zdravo za.


Tesla je izmislio ili barem teoretski zamislio skoro sve tehničke. VIDEO: Nevjerojatni performans oduševio cijeli svijet! Ako i sami potražite na Internetu, otkriti ćete da se mnogi ljudi u svijetu vraćaju Nikoli Tesli i onome što je radio još u devetnaestom stoljeću, Teslinoj zavojnici i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.