četvrtak, 11. siječnja 2018.

Tinktura od pregrada oraha

Tinktura od pregrada oraha Uvarak od pregrada oraha se koristi u liječenju adenoma prostate i ciste jajnika. NAJDJELOTVORNIJA JE ALKOHOLNA TINKTURA ZA LIJEČENJE BOLESTI. Ljuske oraha i pregrade unutar oraha isitniti i preliti sa 0,5 litara votke.

Tinktura od pregrada oraha
Ostaviti ovu smjesu da odstoji u dobro. Spremanje čaja od pregrada oraha vrlo je jednostavno. Uveče pred spavanje potopite u vodu četiri ili pet pregradaka orasa. Izvrstan lek, koji se posebno preporučuje pušačima, nalazi se u običnom orahu, odnosno u pregratku između jezgra.
Tinktura od pregrada oraha
RESE, PREGRADE, POPULJCI Adstrigentno djelovanje.


Od mladih zelenih oraha izrađujemo i sirup, ekstrakt i tinkturu. Tradicionalna ruska tinktura protiv svih vrsta tumora. Ovaj čaj djeluje protiv ovapnjenja koronarnih arterija, srčanih bolesti i temperature. Ali ne svatko zna da su zidovi oraha je broj tvari koje su potrebne za pravilno. Izvrstan lijek, koji se osobito preporuca pusacima, se nalazi u obicnom orahu, odnosno u pregratku izmedu jezgre. Ova tinktura ako se koristi cele godine leči i sva kožna oboljenja, poboljšava. Kapi - tinktura za aterosklerotične krvnesudove i plakove sitnih kapilara beonjače oka. Način korištenja: piti ujutro jednu malu.


Tinktura od pregrada oraha
U ruskoj tradicionalnoj medicini posebno je cenjen takozvani balkanski orah, bilo da se koriste njegovi plodovi, ljuske, pregrade, ili lišće. Sakupite pola čaše unutrašnjih drvenastih pregrada, koje se nalaze izmedju jezgra oraha. Sipajte pregrade u teglu i prelijte ih sa pola litra 70%. Na bilo koji praznik tablice tradiciji uvijek postoji alkohol. A likeri i tinkture imaju posebno mjesto, jer nije za ništa naši preci aktivno. Da li je neko pravio i probao da koristi tinkturu od domaćeg oraha.


Suhe pregrade iz plodova oraha staviti u staklenku, preliti rakijom i. Orah ( Juglans regia ) - eliksir protiv starosti „Capitulare de villio“ - slavno. Suve pregrade oraha se koriste za spremanje čaja i lečenje srčanih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.