četvrtak, 4. siječnja 2018.

Trgovački sud u osijeku stečajevi

Trgovački sud u osijeku stečajevi Vaša pretraga nije pronašla niti jedan dokument. Provjerite jesu li sve riječi ispravno napisane. BufretLignendeOversett denne sidenMoguće je pretraživati prema oznaci spisa, nazivu otpravka, nazivu stečajnog dužnika ili OIB-u. Oglasi o prodaji imovine u stečajnim postupcima donedavno su se najčešće objavljivali u. Trgovački sud u Osijeku objavljuje da su rješenjima ovog. Informacijski sustav sudskog registra u funkciji je na svim trgovačkim sudovima još. Objavom ove specijalizirane web stranice o stečajevima i prodaji stečajne imovine, omogućena je veća dostupnost podataka javnosti i strankama u postupku. Sav taj novac Bošnjak sada mora vratiti tvrtki čiji je stečaj vodio.


Apsurd: Sud prekršio zakon i otjerao OPG u stečaj! Po gradskim kuloarima u Osijeku može se čuti kako je upravo zbog nepravilnosti u radu. Praksa provođenja stečajeva u RH pokazala je da su dosadašnji. Vrijednost imovine tvrtki koje su stavile ključ u bravu iznosio je 132,3. Sajtera rađeno na uzorku od 30 stečajeva većih dioničkih društava s. Trgovačkom sudu i Državnom arhivu u Osijeku, omogućen ulazak u arhive. Pretpostavljeno je kako je broj stečajeva u određenoj regiji inverzno povezan uz.


Prema podacima Sudačke mreže, ovaj trgovački sud ima oko 30.

Trgovački sud u osijeku stečajevi
Osijeku, s 396 stečajnjih prijedloga, pa Rijeka (377), Varaždin (325), Split (192), Zadar (111). Pilani Brestovac otvoren stečaj unatoč oproštenim milijunima u. Ministar Miljenić je napomenuo kako se sada trenutno stečaj zloupotrijebljava. Nino Radić, sudac Trgovačkog suda u Zagrebu kaže kako on kao sudac u. Kolakušić te profesor na ekonomskom fakultetu u Osijeku Domagoj Sajter čiji su. Očevidnik se vodi o svim nekretninama koje se prodaju u ovršnom postupku, a o. Stečaj Jadrankamena pokrenut je 29.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.