četvrtak, 11. siječnja 2018.

Trio paketi optima

Trio paketi optima Optima Telekom nudi široku ponudu telekomunikacijskih paketa po pristupačnim cijenama. Sve pakete moguće je kombinirati prema vlastitim potrebama: TV. Spremljeno u privremenu memorijuOpcije paketa.

Trio paketi optima
Internet, televiziju i telefon stavite u isti paket i smanjite si ukupni trošak! Vi ste ovdje; Privatni korisnici; Opcije. OptiTV FULL paket donosi vam 12 vrhunskih sportskih i 22 zabavna TV kanala.


Uživajte u nogometu, košarci, tenisu, hokeju i drugim sportovima s mnoštvom.

Trio paketi optima
Obogatili smo svoju ponudu jedinstvenim Instant paketima bez ugovorne obveze! Najveća prednost naših Instant paketa jest ta da ih možete apsolutno. Sklapanjem ugovora na 24 mjeseca ostvarujete pravo na 50% nižu. Optima telekom svoju telefonsku ponudu dijeli u tri paketa: Opti, Maxi i Plus. Provjeri dostupnost i složi svoju kombinaciju! Tako su sada svi Iskon paketi za internet isključivo FLAT - što znači da je promet neograničen. Zadnja na popisu je Optima koja jedina ne nudi IPTV uslugu.


Njihova TRIO usluga koštat će vas 262,11 kn za internet brzinu od. A što se tiče ovoga "Dostupni su H1 Iskon Optima i Vipnet da jesu ali preko linije od t-coma.

Trio paketi optima
VIP isto s emora uzeti trio paket rtel,tv adsl. Izbor najboljeg TV paketa (operatera) Televizija. Mogu reći samo na temelju dvije koje smo koristili - MaxTV i Optima TV. Zovu me iz Optime da produljim ugovor jer uskoro ističe, zovu me iz H1 i. Duo paket koji sadrži internet, televiziju ili telefon možete složiti sami kako vam. Trio paket, 25 kn za Duo paket, 15 kn za samostalne usluge). U zavisnosti od toga čim se bavite, te koliko i zašto koristite internet, mi vam u našoj ponudi m:tel ADSL paketa nudimo: Hobby, Optima, Expert i Max pakete.


Iskon trenutačno nudi VDSL DUO i TRIO pakete s 20 i 30 Mbps.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.