srijeda, 10. siječnja 2018.

Uzgoj lješnjaka zarada

Uzgoj lješnjaka zarada Iako je zarada bitna, treba imati na umu sve aspekte uzgoja – temeljitu pripremu te činjenicu da plod dolazi u punu rodnost tek nakon 4 godine. Sadnja lješnjaka: Zarada nije kao što su govorili. Na hektaru sam lani dobio tonu lješnjaka, a tako će biti vjerojatno i ove.

Uzgoj lješnjaka zarada
Hrvatska još uvijek ne proizvodi dovoljne količine lješnjaka za vlastite potrebe. EUR po hektaru – Uzgoj lješnika i oraha u BiH. Podsticaji za uzgoj oraha i lješnjaka postoje kao i za svo drugo voće.


Uslovi za uzgoj lijeske kod nas i njene prednosti.

Uzgoj lješnjaka zarada
Dobri agroekoloski uslovi (klima i zemljište); Izbor kvalitetnog I zdravog sadnog materijal; Odgovoran I strucan. Pitajte, odgovaramo Uzgoj lješnjaka Isplativost uzgoja lješnika. Image Zainteresovan sam za uzgoj lješnika, te bih Vas zamolio, ako je moguće, da mi pružite. Ima li iko, da je uključenj, malo više oko bizinisa s lješnjacima? USK je mnogo površine pod lješnjacima i orasima, ima se puno zarade i na. Mnogi su ih od uzgoja lješnjaka odgovarali, jer na Banovini lješnjak raste u. Vlado Moulis se uzgojem lješnjaka sa svojom obitelji bavi trideset godina i njegova metoda uzgoja ga je proslavila.


Nakon sedam godina rada, zaključuju da se na uzgoju lješnjaka može relativno dobro zaraditi. Ovi ljudi, koji nikada prije nisu imali ni kvadrat.

Uzgoj lješnjaka zarada
Danas lješnjake uzgaja na 85 hektara vlastite zemlje, a ove se godine. Supruga i ja smo se ovim poslom počeli baviti zbog dodatne zarade, no kroz. Nakon što je to ukinuto, zanimanje ljudi za uzgoj ove kulture znatno je. Svjesni važnosti zdrave prehrane odlučili smo se za uzgoj 100% ekoloških lješnjaka.


Dugogodišnja tradicija u proizvodnji te stručnost i iskustvo jamstvo su. Komercijalni uzgoj oraha zahtijeva neke uvjete jer inače rod neće biti. Najveći svjetski proizvođač lješnjaka je Turska s 58% udjela u svjetskoj. Agroekološki uslovi za gajenje lešnika. Proizvodnja: sadnja, djubrenje, navodnjavanje, zaštita, rezidba, izbor sorte i. Očekivana dobit je poprilična, pa o njihovu uzgoju razmišljaju čak i ljudi. Početno ulaganje u nasad lješnjaka veličine jednog hektara iznosi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.