petak, 26. siječnja 2018.

Vijci za drvo katalog

Vijci za drvo katalog Sortiraj po: Češće korišteni, Datum objave, Broj artikla. Ovaj katalog isključivo je vlasništvo društva Rotho Blaas srl i ne smije se. Iver vijak je konični vijak koji se koristi isključivo za drvo.

Vijci za drvo katalog
Dostupan je u različitim materijalima, bojama i sa različitim stilovima glave uključujući i križnu. Vijci i brtvene podloške za krovne konstrukcije, fasade i limarske radove. VIJCI ZA DRVO, IVERICU I PLASTIČNE TIPLE. Vijci za drvo, ivericu i plastične tiple.
Vijci za drvo katalog
Može se slagati na ostale kutije iz FIXA serije.


Tražite majstora, proizvod, uslugu ili tvrtku. Saznajte više o tvrtkama i obrtima u kategoriji vijci za drvo. Imbus vijci; Navojne šipke, zatični vijci, navojni zatici; Matice; Cilindrični, konusni i. Geometrija tiple omogućava korištenje vijaka za drvo i ploče. Speed univerzalni vijci za drvo Glavno područje primjene je strukturna građa, kao npr. Ova knjižica „Mini katalog“ je jedan dobar primjer našeg promi- šljanja. Samobušeći panel vijci za beton ili drvo. Molimo izaberite kategoriju proizvoda kako bi vam se prikazala naša ponuda.

Vijci za drvo katalog
Dimenzije: d(M): M10, M12, M16, M20, M24 l(mm): 30mm-150mm.


Vijak za drvo sa šestougaonom glavom. Naručite željene vijke za drvo preko našeg webshopa. PVC tiple s vijkom 50 komada 3,5×35 mm. Iver vijci 3,5×25 mm (150 kom), 4×30 (150 kom), 4×40 mm (100 kom), 5×50 mm (50 kom), 65×60. Besplatno je, a pruža Vam brojne pogodnosti! DIN7983, DIN7984, DIN7985, DIN7991, ISO7380 ULS, hangeri, vijci za drvo.


MATERIJAL: Nekorodirajući metalni vijak sa fosfatnom oblogom. KT vijci; Inbus vijci; Navojne šipke i štiftovi; Matice; Cilindrični i kuglasti štiftovi; RECA samouerzujući vijci, lim vijci i lim matice; Leptir vijci i matice; Drvo i iver vijci; Podloške i sigurnosni elementi; Tiple. Online katalozi za listanje - pokušajte!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.