četvrtak, 25. siječnja 2018.

Wap servis zagreb

Wap servis zagreb Kärcher Centar Brišar – ovlašteni zastupnik za prodaju i servis Kärcher proizvoda. Nalazimo se u okolici Zagreba, sa sjedištem u općini Sveta Nedelja, Srebrnjak 6c. Servisiramo i prodajemo Wap Alto, Frank, Nilfisk Alto, Stihl, Kranzle i Karcher.

Wap servis zagreb
Vam stoga možemo zagarantirati kvalitetan servis i održavanje uređaja. Autopraone, Hladnovodni visokotlačni strojevi, Servis strojeva za čišćenje, Sredstva za čišćenje, Stabilni industrijski sustavi, Toplovodni visokotlačni strojevi. Wap ALTO, Frank i Stihl sistema za pranje sa dodatnom opremom i rezervnim dijelovima. Virtualni jumbo plakati - wap alto servis zagreb.


Wap servis zagreb
Prodaja i servis visokotlačnih strojeva za pranje Stihl, Wap, Nilfisk, Alto. Vrhunski profi miniwash Kew Alto Wap snage 180 bar prodajem povoljno. Potpuno ispravan, ne gubi pritisak, ne curi, napravljen servis, podesavanje jacine pritiska, manomet. ZAGREB - Privredna banka, među prvima u svijetu, od 24. Prilikom kupnje uređaja za pranje i čišćenje, jedan od najbitnijih faktora je sama sigurnost da svi Vaši proizvodu budu redovito servisirani i održavani, te da se. UREĐAJI ZA PRANJE I ČIŠĆENJE - Karcher i Wap prodaja i servis. Poštovani, zanima me dali radite servis Phillips uisavača i ako da gdje se nalazite. Dobrodošli u Lorencic Bauservice: Tehnika i servis za profesionalce.


Kontakt Hrvatska: Lorencic-Croatia d.

Wap servis zagreb
Bani 96 - Buzin, 10010 Zagreb, Telefon +385 1. CUC 2001, u Zagrebu i The 6th International Conference on Telecommunications. Trgovina, Prodaja, kvalitetna ponuda, velik izbor tvrtki na jednom mjestu. NK&M Bjelovar prodaja i servis Karcher i Wap Alto uređaja za pranje i čišćenje nudi. U svakom trenutku moguća je odjava od servisa slanjem ključne riječi. Među članovima Auto Kluba DELTA TIMING Zagreb nalaze se dugogodišnji aktivisti. ONLINE Internet prezentaciju rezultata (uključivo WAP i SMS servise). GSM servis, WAP servis, Infoservis, „drive-in banking“ i dr. Zastupnik Nilfisk ALTO (ex WAP), Viper, Istobal, Kiehl i Iteco proizvođača za.


Svi djelatnici servisa i prodaje obučeni su u tvornicama proizvođača opreme ili. Dnevno je posjeti oko 100 studenata, kazano je, a uveden je i Wap servis. Zagrebu, Osijeku, Vinkovcima, Varaždinu, Čakovcu i Križevcima. Cjeloviti financijski servis koji pruža nova poslovnica uključuje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.