četvrtak, 25. siječnja 2018.

Zaštita potrošača povrat novca

Zaštita potrošača povrat novca Preporuka je potrošačima da sačuvaju račun kao dokaz kupnje. Zakona o zaštiti potrošača“, kaže Igor Vujović i z Društva za zaštitu. Kupac ima pravo na povrat novca samo u slučaju da kupljena roba ima.

Zaštita potrošača povrat novca
Povrat novca ne možete dobiti ukoliko vam proizvod ne odgovara. Potrošač ima pravo na povrat novca samo u slučaju da kupljena roba. Brojni su problemi s kojima se suočavaju potrošači prilikom kršenja njihovih prava. Osim toga, možete birati želite li popravak, zamjenu, povrat novca ili.


Zaštita potrošača povrat novca
Poštovani potrošači, (pogledajte komentar za 2017). Postoji li zakon koji odobrava vraćanje artikla i povrat novca bez navođenja razloga, kao. Kako ostvariti dvogodišnje jamstvo za kupnju u EU-u, ishoditi popravak, zamjenu ili povrat novca, kako otkazati narudžbe naručene izvan. Zakon o stambenoj štednji i državnom. Zahtjev za povrat novca zajedno s rokom povrata trgovcu uputite. Vaše upite zaprimaju savjetovališta za zaštitu potrošača u Osijeku, Puli. Je li ga moguće vratiti i imamo li pravo na povrat novca odnosno na. Savjetovalište za zaštitu potrošača pri "POTROŠAČU" - društvu za zaštitu.


Prodavatelj zamjenu robe ne smije uvjetovati povratom ambalaže, budući da je.

Zaštita potrošača povrat novca
Zakonom o zaštiti potrošača i Zakonom o obveznim odnosima propisane su obveze trgovca u slučaju nedostatka na proizvodu, te u slučaju danog jamstva. Sa sličnim problemom svaki potrošač sreo se bar jednom. Može vam ponuditi povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste vrijednosti. Nacionalno vijeće za zaštitu potrošača ustanovilo je kako u Hrvatskoj. U cilju zaštite položaja potrošača ovim zakonom uređuju se prava i obaveze.


Zania me da li mogu dobiti povrat novca ako nisam zadovoljan robom koju sam kupio prije 2 dana? Tako potrošač prema Zakonu o zaštiti potrošača i Zakonu o obveznim odnosima, ima pravo na povrat robe, odnosno reklamaciju u slučaju bilo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.