ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Zet zaprešić radno vrijeme

Zet zaprešić radno vrijeme Izrada kartica moguća je isključivo na prodajnim mjestima ZET-a, kao i promjene korisničkih profila. Radno vrijeme poslovnica ZET-a. Upravnoj zgradi ZET-a, Ozaljska 105.

Zet zaprešić radno vrijeme
Novo radno vrijeme ZET-a, provjerite kad možete po karte. Pothodniku, na Savskom mostu, Črnomercu, Sesvetama, Zaprešiću, Zapruđu. Sesvete i Zaprešić od 10 do 17, Ozaljska ( šalter) od 07.


ZET prodaje karte po novom radnom vremenu!

Zet zaprešić radno vrijeme
BESPLATNI JAVNI PRIJEVOZ ZET-a za 2017. Velika Gorica, Zaprešić, Stupnik, Luka, Klinča sela. Adresa: TERMINAL Z E T-A (ČRNOMEREC). Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične. Besplatni Westgate bus svakoga vas dana vozi iz Zagreba i Zaprešića do vašeg omiljenog. Na predviđeno vrijeme dolaska može utjecati stanje u prometu, vremenski uvjeti, radovi na trasi ili.


Uspinjača vozi radnim danom, subotom, nedjeljom i praznikom od 6. Interval vožnje je svakih 10 minuta.

Zet zaprešić radno vrijeme
Od danas ZET-ovo prodajno mjesto u Sesvetamana na terminalu ima novo radno vrijeme. Problem je što se radno vrijeme Remize preklapa s mojim pa ne. Ljetno radno vrijeme ZET-ovih prodavaonica karata. Dostava paketa s kioska na kiosk. Nadopuna ZET vrijednosnih i pretplatnih karata za. Učenici prvih razreda srednjih škola i studenti prve akademske godine, kojima je. Gorice i Zaprešića, za produljenje profila ne trebaju ovjeravati Zahtjev ZET-a u obrazovnoj.


Ravno preko nadvožnjaka (odvojak za Zaprešić) u smjeru Podsuseda. Vas na koncert Puhačkog orkestra ZET-a koji će se održati. Doznajte novo radno vrijeme ZET-ovih šaltera. Zaboka, Kuburaško društvo "Ban Josip Jelačić" iz Zaprešića i njihovi gosti kuburaši. Uz svoje puno radno vrijeme, ovi školovani glazbenici nalaze vremena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.