četvrtak, 1. veljače 2018.

Besplatni priključak vode u zagrebu

Besplatni priključak vode u zagrebu Prema posljednjim objavljenim podacima u 2014. U Gradu vjeruju da je ovo jedini način da se gubici VIO-a, stvoreni zbog. S prvim danom nove godine “besplatni” priključci neće postati.

Besplatni priključak vode u zagrebu
Za svaku je pohvalu da dobijemo besplatne priključke jer ćemo plaćati. Za priključenje na komunalnu infrastrukturu (vodoopskrbni priključak). Cijena priključka ovisi o profilu priključka, duljini spojnog voda, vrsti (asfalt, makadam itd.).


Besplatani vodovodni priključci u Zagrebu za one koji uđu u sustav do 2.

Besplatni priključak vode u zagrebu
U Zagrebu besplatan priključak na vodu za sve ilegalno priključene ili nepriključene. Odlučio je tako zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Jedina razlika je to da je prije kroz dio naselja prošla i voda i. Grad Zagreb u vidu financijske potpore građanima, za. Vodoopskrba i odvodnja dužna je zahtjev građana obraditi u roku od 30 dana od zadovoljenja svih tehničkih i. Pravo na besplatne priključke na vodovodnu mrežu od 2. U Zagrebu postoji oko 4900 ilegalnih priključaka na vodovodnu mrežu. Zlatko Ledecki, savjetnik za vodno gospodarstvo u Grada zagreba objasnio je postupak legalizacije te naveo visine prekršajnih kazni za ilegalne priključke te. Procjenjuje se da je u Zagrebu oko 15.
Besplatni priključak vode u zagrebu
Iskapčanja vode nisu moguća, a kako se netko uspio priključiti na. Grad pokriva i trošak spajanja na kanalizaciju, kažu u ViO-u.


Besplatni priključak mi je kao da sam dobila na lotu – kazala nam je Renata Meler. Izgradili smo stambenu kuću na istoku grada, ilegalno se spojili na kanalizaciju i predali zahtjev za priključenje u Vodoopskrbu i odvodnju te. Besplatna legalizacija ilegalnih priključaka na zagrebački vodovod. Zagrepčani koji nemaju priključak za vodu ili su na njega ilegalno. Priroda nam je nezagađena, more kristalno plavo, a voda direktno iz slavine pitka, usudili bismo se reći , na 99% mjesta u Hrvatskoj. U svrhu olakšanog planiranja procjene troškova priključenja, Gradska plinara Zagreb d. Zahtjevu za priključak NA JAVNU VODOOPSKRBNU MREŽU stranka je dužna.


VIK u skladu sa odredbama Zakona o vodi i važećim OTU isporuke.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.