subota, 3. veljače 2018.

Karter ulja golf 4

Karter ulja golf 4 Karter ulja golf 4 TDI Karter Bez Otvora za Indikator Nov! VW GOLF 4 KARTER S OTV ZA SENZOR ULJA AL OE 038 103 603 N NAJVEĆI IZBOR KAROSERIJSKIH DIJELOVA ZA VEĆINU EUROPSKIH. NOVO ZAPAKIRANO R1 RAČUN I GARANCIJA ŠALJEMO HP-EXOM CIJENA VEĆ OD 339 KN OVISNO O MODELU VOZILA U PONUDI.

Karter ulja golf 4
Pokreće ga zupčasta pumpa smještena u koritu motora (karteru). Budući da je motorno ulje fluid, i da unutar motora postoji nekoliko mijesta na.
Karter ulja golf 4
Održavanje polovnog Volkswagena Golfa IV 1. TIP-SEVER - trgovina i proizvodnja autodijelova za osobna vozila - ulja.


Kad u motoru ima znatno više ulja od maksimuma, pri kritičnom broju okretaja dio ulja iz kartera ulazi u komoru za sagorijevanje, preko sustava. Meho kaze to je jer se preko noci ulje iz filtera slilo u karter i zato je tako reko. Pošto mi je procurilo ulje na brtvi kartera odlučio sam to promjeniti, no onda sam. Location:Bjelovar; Ime:Goran; Auto:Passat 4, 1. Karter VW Golf IV sa otvorom za senzor nivoa ulja FEBI BILSTEIN Cena je iskazana za komad.

Karter ulja golf 4
Kataloški broj: 23048 Proizvođač: FEBI BILSTEIN Tezina. Pa ako je bas pocepao karter na kamen normalno je za ocekivati da je ulje. Stranica 15-Golf IV SDI iskustva Automobili. Karter je donji dio motora di je ulje (sve pod tlakom) i onda mi je iscurilo sve u idućih 50 km.


Motor Vašega vozila može trošiti ulje samo na dva načina i to kroz vodilice ventila ili kroz klipne. Prvi put kad sam mijenjao ulje morao sam dobro zapeti da odvijem maticu na karteru , netko je. Ostaje onda samo drugi razlog a to je ulazak goriva u karter. Korito za ulje (karter) VW GOLF IV 1,6FSi 1,02-6,05 M:BAD ÖLWANNE ALU +SENSORLOCH. TDI Fuel Filter, Easy Steps - Duration. Preporuka - Motorno ulje mijenjajte isključivo u servisu -. Odgovori #4 u: 18-09-2007, 20:28:30 ». Treba pričekati dok ulje potpuno ne iscuri iz kartera, no nema potrebe čekati zadnje kapljice. Usporedi test - Audi A5 Coupé, BMW 4 Coupé, Mercedes C-klasa Coupé.


Odg: VM motor baca ulje na štangicu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.