ponedjeljak, 5. veljače 2018.

Lista tjelesnih oštećenja 2015

Lista tjelesnih oštećenja 2015 Proglašavam Zakon o listi tjelesnih oštećenja, koji je donio Zastupnički dom Hrvatskoga državnog sabora na sjednici 11. Ako postoje dva ili više tjelesnih oštećenja predviđenih u ovoj Listi, ukupan se. To je utvrđeno u Zakonu o listi tjelesnih oštećenja „N.

Lista tjelesnih oštećenja 2015
Jedinstveno tijelo vještačenja od 1. Konkretno, u Zakonu o listi tjelesnih ostecenja nalazi se i moja bolest (gubitak maternice) uz koju stoji da sam 30 % "tjelesno ostecena". Zakoni Republike Hrvatske:Zakon o listi tjelesnih ostecenja. Postupak za utvrđivanje tjelesnog oštećenja podnosi se na osobni zahtjev ili na zahtjev.
Lista tjelesnih oštećenja 2015
Pod oštećenjem respiratorne funkcije, prema ovoj listi, podrazumijeva se trajno. Kod oštećenja srčane funkcije lakšega stupnja tjelesne onesposobljenosti.


PRIJEDLOG ZAKONA O PRESTANKU VAŽENJA ZAKONA O LISTI TJELESNIH. OŠTEĆENJA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA. Ovim pravilnikom se utvrđuje lista tjelesnih oštećenja od najmanje 50% kao i procenti tih oštećenja, koja su osnov za sticanje prava na novčanu naknadu i za. Lista kojom su utvrđena tjelesna oštećenja koja su temelj za stjecanje prava na naknadu za tjelesno oštećenje. Otvorili smo WEB-SHOP za proizvode vezane uz područje sigurnosti na radu. ODLUKA O OSNOVICI ZA ODREĐIVANJE NAKNADE ZBOG TJELESNOG.


NAPOMENA: Propisi na ovom portalu ažuriraju se.

Lista tjelesnih oštećenja 2015
Uz niz povlastica, svi kod kojih je utvrđeno tjelesno oštećenje od najmanje 30 posto, kad odu u mirovinu, imaju pravo na naknadu koja se. Naknada zbog tjelesnog oštećenja ostvarena prema ZOMIO i ZOMO. Zakonom o listi tjelesnih oštećenja i Zakonom o listi. Liste oštećenja organizma – Lista I (u daljnjem tekstu: Lista I) koja je sastavni dio ove Uredbe. Uredba o prestanku važenja Zakona o listi tjelesnih oštećenjakoja stupa na snagu 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.