nedjelja, 4. veljače 2018.

Plivajući zamašnjak

Plivajući zamašnjak Ako ne zamenite plivajući zamajac, motor će proizvoditi neprijatne vibracije kada ga startujete, kada ga gasite, i kada naglo dodajete gas. Da li mozete da mi kazete koji su prvi signali da je plivajuci zamajac u losem stanju? Plivajući zamajac razvijamo tako da on služi tokom čitavog životnog vijeka vozila, koji određuje proizvođač vozila.

Plivajući zamašnjak
Većina savremenih automobila sa turbo motorima koji imaju veliki obrtni moment poseduju takozvani dvomaseni zamajac. This feature is not available right now. Navodno i neki od 66kW imaju plivajući zamašnjak, ali još nisam. Jel itko umjesto dvomasenog zamašnjaka (plivajućega) ugrađivao jednomaseni klasićni zamašnjak na motor OM457LA Euro 3 420 konja ?
Plivajući zamašnjak
U Golfu, ne vjerujem da je dvije milje. Kod mene na Octaviji A5 sa popustom oko milja.


Vozdrav raja, mene interesuje kakva su vaša iskustva u vezi plivajućeg zamajca u VW grupaciji. Pre jedno 3 meseca zamenio sam plivajuci zamajac i set kvacila na ovom autu, sve komplet LUK. Posel jedno 8000km predjenih vraca se auto. Otisao sam majstoru da vidim sta je on mi je rekao da je to nekakav plivajuci zamajac kvacila. Koji su simptomi ako je dotrajao plivajuci zamajac ? Da li je ako se cuje ispod motora ili levog prednjeg tocka kao neki lim da vibrira takav zvuk ? E sada, taj plivajući zamajac nekome je raj a nekome pakao u zavisnosti sa kojom svrhom je postavljen na auto, recimo moja Mazda imala je 320 Nm obrtni.

Plivajući zamašnjak
SETOVI KVAČILA PROIZVEDENI PO ISO standardu i certifikatu TUV. Specijalni alat za montažu i centriranje svih kvačila. Prevashodno namenjen za montažu samopodešavajuće korpe kvačila, na plivajući zamajac.


Koliko vam km već traje plivajući zamajac ili na koliko ste ga menjali, na ovoj verziji astre (sa 110kW)? Mom autu je sad 193,500km trenutno i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.