četvrtak, 1. veljače 2018.

Punomoć za prodaju vozila

Punomoć za prodaju vozila Mene zanima kod koga ostaje knjižica vozila te šta se dešava ako sudjeluje u nekom sudaru ili ako. Punomoć za prodaju vozila1 pro 2016Punomoć za prodaju, odjavu. Pitanje u vezi punomoći - tko je vlasnik? Kupoprodajni ugovor i punomoć istovremeno - Savjeti pravnika. Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. U punomoći stoji da može mojim motornim vozilom upravljati u zemlji i inozemstvu, prodati ga, potpisati kupoprodajni ugovor i primiti od kupca.


Mogu li kao prodavatelj imati bilo kakvih zakonskih problema ako potpišem ovakvu punomoć (umjesto kupoprodajnog ugovora). Prodaja vozila uz punomoć13 velj 2015Punomoć na prodaju vozila i njegovo otkazivanje? Ne nužno, vlasnik može dati punomoć da netko proda vozilo. Ovlašćenje i punomoć za registraciju vozila. Koja je procedura za prodaju vozila (automobila) za koje posedujem ovlašćenje. Koje elemente treba da ima ovlašćenje. Da li ovlašćeno lice može ovlastiti treće.


Primjer specijalne punomoći za prodaju motornog vozila. Prometnu i knjižicu vozila provjerite u policiji. Na temelju punomoći kojom vlasnik vozila opunomoćuje opunomoćenika da "može njegovim motornim vozilom upravljati, i prodati ga, obaviti. Vlasnik vozila mora biti prisutan prilikom izdavanja punomoći. Dozvola se bez prisutnosti vlasnika može izdati kad korisnik posjeduje punomoć javnog bilježnika. Ova punomoć je nastala kao izraz slobodne i nedvosmislene volje vlastodavca (davaoca punomoći), bez prinude, zablude ili druge mane.


MUP __ JMBG __ : Da može upravljati mojim motornim vozilom,; Izvršiti tehnički pregled i. Ako se kupoprodaja obavlja unutar EU-a, prodaja novih automobila. Koja dokumentacija je potrebna prilikom prvog tehničkog pregleda vozila u. Prodaja, kupovina i prenos vozila Izgleda da samo u Srbiji možemo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.