četvrtak, 8. veljače 2018.

Rezervoar za lož ulje oglasi

Rezervoar za lož ulje oglasi Pogledaj slične oglase u rubrici: Ostala oprema za grijanje i hlađenje. II▻Cisterna spremnik rezervoar za loživo ulje, lož ulje 2000 L. Prethodni oglas Sjekira, peć, bradva, cjepač.

Rezervoar za lož ulje oglasi
Glina, Hrvatska; Šifra oglasa: 603825; Prije 1 god; 572. Rezervoar za lož ulje ili naftu 2600 lit. Metalna cisterna za lož ulje ili naftu, zapremina 1000l. Prodajem metalni rezervoar za lož ulje 2000 litara.
Rezervoar za lož ulje oglasi
Uslužni oglas, fabrička cisterna jednom punjena naftom.


Cisterna metalna za loz ulje i ostale tecnosti zapremine oko 3,5 kubna metra, moze da. POTENS-POM POŽEGA CISTERNA ZA LOŽ ULJE V 3000L FAB. Poseduje 4 rezervoara ukupne zapremine160m3, za tečna goriva, i to 2 x 50. Traktorska cisterna BENKEN CREINA Zetor MF Landini. Cijena rezervoara 700 km Uz rezervoar prodajem 3 gorionika za lož. Mali oglasi objavljeni u tiskanom izdanju br. Nakon isporuke lož ulja naručiteljima vozač cisterne je prisvojio. INA-i napuni cisterna s ekstralakim loživim uljem po narudžbi.


Rezervoar za lož ulje oglasi
Samo na uvozu jedne cisterne od oko 25 tona lož-ulja, na koje se ne. A sad još i 1500 kn kamate na žalbu! Ključne riječi: hidrofor,pocinčani hidrofori,rezervoari za ulje,spremnici za vodu,spremnici za tuš,ograde,kovane ograde. Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart. Glavni proizvodi bili su spremnici za naftu, lož ulje i vodu raznih dimenzija. POKLANJMO dva metalna rezervoara u kojima je bilo lož ulje. Za traktor sigurno nije,jer je jedan znanac uzeo neku staru naftu iz bačve pa je morao čistiti rezervoar.


Može se oglas skinuti,našao se preuzimatelj. ADAMOVEC - GoHome tražilica za nekretnine - oglasi na Internetu. Svaki tjedan objavljujemo sve vaše oglase na oglasnoj ploči, internet. Metalni rezervoar za lož ulje oko 2000 litara kupuje, a prikolicu. Felge su 15 cola s 4 vijka i sa montiranim zimskim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.