subota, 3. veljače 2018.

Stroboskop za paljenje cena

Stroboskop za paljenje cena Aukcija "Stroboskop lampa za štelovanje ugla paljenja" je arhivirana. Karburator za ficu,zastavu 750,2 kom,cena za komad 1. Prekidac za svetla za Zastavu hit cena 150 din 135 din.

Stroboskop za paljenje cena
Provera tačke paljenja motora u radu najlakše se vrši pomoću stroboskopa. Stroboskop koji se napaja iz akumulatora obično radi sa pretvaračem napona u. Prodajem stroboskop za stelovanje automobila marke Bosch za sve. Sposoban za merenje: brzine obrtaja, volt, podešavanje ugao paljenja, stroboskop.
Stroboskop za paljenje cena
Stroboskopske lampe za podešavanje paljenja kod dvotaktnih, konvecionalnih, elektronskih i kompjuterski kontrolisanih sistema paljenja. Poodavno imam zelju da napravim stroboskop za podesavanje ugla paljenja. Sad mi je ideja da iskoristim neku kinesku lampu i da njene.


Ima li neko semu za stroboskop ali da se ne vezuje direktno na svecicu nec. Kod modernijih elektronskih paljenja se javlja visestruka varnica. Elektronsko paljenje komplet imt 506 Posiljke saljem iskljucivo POST EXPRESOM. Zato je neophodan stroboskop i obrtomer, da bi se uklopio ugao. Naime radi se o tome da imam stroboskop sa cim radom bas nem puno.

Stroboskop za paljenje cena
Moj majstor kad mi je stelovao paljenje pre, nikad nije uspeo.


Jel pravio neko stroboskop za kontrolu paljenja. Takodje Postoji mogucnost resetovanja (virgin vp29 ford pumpi) cena 4999 EU. Sa nasom elektronikom moguce je testirati kolicine goriva,ugao paljenja VP44 i. Pretraživač nekretnina, automobila, telefona, kućnih uređaja i poslova u. Prvo bih sredio to paljenje,zatim bih na�telovao plin kako treba, jer je. U toku dana sam na�ao i digitalni stroboskop, pa ? Kako je moguce da do sad nisi koristio stroboskop lampu? Alat za otkrivanje i utvrdjivanje gresaka motora i nepravilnog rada motora. Stroboskop Pozdrav Molio bi da mi poaljete detaljniji opis stroboskopa za podeavanje paljenja na autu.


Cena: 1 Za Ford eskort mk 6-7 18 td Godina: 1998.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.