petak, 2. veljače 2018.

Tomos vanbrodski motori dijelovi

Tomos vanbrodski motori dijelovi TOMOS - Komplet gumica i semeringa vanbrodskih motora. Tomos dijelovi za izvanbrodske motore. AKO IMATE PROBLEMA S RADOM VAŠE TOMOS LAME SLOBODNO NAS NAZOVITE ILI DOĐITE U NAŠ SERVIS.

Tomos vanbrodski motori dijelovi
Autousluga - tvrtka koja dugi niz godina predano servisira čitavu Tomosovu paletu od crpki, vanbrodskih motora do motorkotača na cijelom ovom području. Delovi i oprema za tomos pente T4 T4. TOMOS rezervni dijelovi iz programa Tomos.


AG MOTO je tvrtka koja se bavi prodajom rezervnih dijelova iz programa TOMOS.

Tomos vanbrodski motori dijelovi
O Tomosu još: mene je 4KS konstantno zajebavao! Jedan od kritičnih dijelova motora je bio špag za poteg kod palenja. Auto usluga je tvrtka servisira čitavu tomosovu paletu od crpki, vanbrodskih motora do motorkotača na cijelom ovom području. Imam nešto novih potrošnih dijelova odprije ,kao brtve,pumpu vode,gumeni auspuh i neke. Motor bih kompletnog presložio, noga pete je odlična i nju bih samo predihtao, u mašini bih. TOMOS DIJELOVI za izvanbrodske motore, polovni i novi. Nautika - Prodaja - Dijelovi i oprema za plovila.


Kolega ma ča imaš novih vanbrodskih tomosakija ? Priključak goriva tomos 4 vanbrodski priključak cijevi rezervoara.

Tomos vanbrodski motori dijelovi
Sta se prica koji su vanbrodski motori dobri i preporucljivi? TOMOS 2 - Nalepnice za vanbrodski motor -Besplatna dostava. PRO MOTO - Tomos, Generic, KSR motors, Yamaha, Brixton. Uvoznik i distributer mopeda, skutera i motocikala za Hrvatsku. Gemos - prodaja rezervnih delova Tomos. Novi delovi, polovni delovi - kupovina i prodaja.


YAMAHA izvanbrodski motori, gumenjaci, ski jetovi, generatori, skuteri. Prodaja rezervnih dijelova za sve strojeve iz prodajnog programa, te nautičke. Originalni dijelovi i oprema omogućavaju da dobijete maksimum od uređaja. Program mopeda, pumpi za navodnjavanje i vanbrodskih motora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.