subota, 3. veljače 2018.

Trajna depilacija forum

Trajna depilacija forum Da ne pricam o toni popijenih antibiotika,sve je pokusala,biljnim melemima,pa nesjecam se sve cega. Pade mi na pamet da trajno otkloni dlake. Je li tko išao na trajnu, lasersku depilaciju?

Trajna depilacija forum
Laserska depilacija, elektrodepilacija itd. PCOS30 objava18 velj 2008Više rezultata za forum. Spremljeno u privremenu memorijuSlično9. Prije svega me zanima trajno uklanjanje.
Trajna depilacija forum
Tretmane sam započela prije nove godine i uradila sam 4 tretmana u nomasvello.


Posto je vec tako ne znam zasto se epilacija naziva TRAJNOM kada je. Pozdrav, ja sam radila trajnu depilaciju ispod pazuha i na nogama prije nekih dva mjeseca. Oprosti, malo sam bila u guzvi pa nisam bila na forumu. Epilacija se savjetuje pogotovo ženama koje imaju urasle dlake da se spriječi. Zelim da uradim lasersku depilaciju grudi i stomaka! Mene konkretno zanima epilacija ruku. Ima li dlačica poslije ili su stvarno.


Zanima me da li neko ima iskustva sa tim?

Trajna depilacija forum
Mislim da je depiliranje jedna od stvari koju žene najviše mrze. Saznajte više o: depilacija, epilacija, laserska epilacija. Raspravljate o temi Trajno uklanjanje dlačica u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma;. Najnovija i u svetu priznata neinvazivna metoda trajnog uklanjanja malja je epilacija laserom. Hvala unapred, nadam se da ce Ljiljana svratiti na ovaj forum uskoro! Ko me već izvesno vreme prati po forumima, zna da sam još pre pet godina išla na tretmane laserske epilacije.


Forum - Porodični život: trajna epilacija : Lepota i moda. Od kad znam za depilaciju, radim je voskom i što je duži staž u čupkanju. Da bi bilo ucinkovito mora se raditi 5-6 tretmana a ucinak traje samo tri godine. Te tri godine bez depilacije ti oni prodaju pod "trajna depilacija". Philips Lumea, inovativni uređaj za kućno uklanjanje dlačica, koji koristi dokazano učinkovitu IPL svjetlosnu tehnologiju tzv. Torej prosim za izkušnje iz prakse: kako zgleda laserska depilacija bikinija; a si v spodnjih hlačkah, a si v.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.