petak, 9. veljače 2018.

Traktori zamjena za razno

Traktori zamjena za razno Rabljeni traktori - ponuda polovnih traktora iz Hrvatske i Austrije u malim oglasima. ILI ZAMJENA ZA TRAKTOR SA ZRAKOM I PREDNJIM HIDRAULIKOM O. Traktori UNIVERZAL MOZE ZAMJENA ZA FIAT UNIVERSAL 50.

Traktori zamjena za razno
Imamo 80 oglasa za Zamjena Za Auto u kategoriji Strojevi. Hidraulični razdjelnik razvodnik novi zamjena za razno. Novi i polovni traktori različitih proizvođača: Belarus, Case, Deutz, IMT, John Deere. Rakovica-65-1987, sa sirokom kabinom prvoklasnika moguca zamena.


Traktori zamjena za razno
Filtriraj oglase Pronađenih oglasa: 631. Za fergusona u bilo kakovom stanju nudim u zamjenu frezu Disel 18ks lambardini. OD555 SA GLAVĆINAMA ILI MIJENJAM ZA RAZNO ZDRAVKO STRIZIVOJNA. Traktor u Perfektnom stanju 1250 Rh Gume Perfektne. Prodajem voćnjak površine 15000m2 ili zamjena za razno, sa 250 stabala jabuke. Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili.


U cijenu ulazi traktor IMT 533 s kabinom,2,5 tone prikolica, roto malčer. McCormick" kojemu je procijenila vrijednost na 8000 kuna, za što joj je 40-godišnjak obećao. Polovni traktori i dijelovi kupi prodaj a 8 266 membres.

Traktori zamjena za razno
Prikolicu uz moju doplatu kao i druge strojeve ili razno (umjetno gnojivo i sl.) ili neki stariji neispravan traktor. Prodala je traktor je procijenila vrijednost na 8000 kuna, za što joj je 40-godišnjak obećao isporučiti automobil. Grime, bunkeraš, moguća zamjena za razno.


Zetor Industrija za proizvodnju traktora iz Češke, do 1990. Moguca zamena za teretni kombi, kiper kamion, ili traktor. Prodajem traktor u dobro ocuvanom stanju marke "RAKOVICA 65" , Godina proizvodje 1991 sesti mjesec, servo volan. Snaga: razno MAŠINE SU U RADNOM STANJU, JEDINSTVENA KOMBINACIJA KOMPRESORA. SE ZNA DESIT DA SU RAZNO-BOJNE ŽICE I RAZLIČITIH FUNKCIJA. TOČNO ZA ZAMJENU POJEDINIH DIJELOVA I MOTORNOG ULJA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.