ponedjeljak, 5. veljače 2018.

Voda iz klime za peglu

Voda iz klime za peglu Interesira me ima li tko iskustva s ugradbenim sifonim za odvod kondenzata s klima. Imam podne parapetne jedinice bez pumpe kondenzata. PNT cijevi najčešće se koriste kod montaže klima uređaja za potrebe odvoda kondenzata, te kod razvoda elektroinstalacija kao dodatna zaštita.

Voda iz klime za peglu
Standardna pumpa za odvod kondenzata s visinom dobave do 750 mm. Ako je crevo za odvod kondenzata pogrešno postavljeno, moguće je curenje zbog nemogućnosti funkcionisanja pumpe za kondenzat. W,kapacitet grijanja 5,6(1,5-6,3)kW,ene.


Pumpe za odvod kondenzata s mogućnošću dizanja do visine od 10 metara.

Voda iz klime za peglu
Bakrene cijevi za sve tipove klima. PUMPA ZA ODVOD KONDENZATA (opcija) Ugrađena u uređaj automatski izbacuje kondenzat s maksimalnom duljinom cijevi do 5 metara. U više od 20 godina, firma je projektovala, proizvodila i prodavala pumpe za uklanjanje kondenzata (završnu opremu) namenjenu za klimatizaciju, za grejanje i. Budite prvi u ocenjivanju ovog proizvoda. Smanjena potrošnja energije zahvaljujući posebno razvijenom DC motoru ventilatora i pumpi za odvod kondenzata; Elegantna jedinica. Pumpa za odvod kondenzata klima uređaja.


Europan je Italijanska kompanija koja se specijalizovala za proizvodnju. Cijena za plaćanje općom uplatnicom, gotovinom ili internet. Provjeriti da cirkulacijska pumpa nije blokirana.

Voda iz klime za peglu
Kontroler pumpe za miješajući ili ubrizgavajući krug. Ugradite i dodatni žičani upravljač koji dolazi u paketu isto kao i pumpa za odvod kondenzata za nesmetan rad. Kompaktne dimenzije uzimaju minimalni prostor u stropu, a ugrađena pumpa za odvod kondenzata olakšava ugradnju jedinice. Dodatni žičani daljinski upravljač,LED display, Active.


Klima pumpa za kondenzat, Trebinje, 50 KM, Pumpica za odvod kondenzata. Crpka za dizanje kondenzata KP 130 (pribor) 16. Inspekcija pumpe kondenzata, pražnjenje "kadice", čišćenje odvoda kondenzata i. Glavni uzrok zašto se to dešava je začepljen odvod kondenzata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.