ponedjeljak, 5. veljače 2018.

Zakon o komorama

Zakon o komorama Zakon o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i. Hrvatska komora arhitekata osnovana je u lipnju 2009. Zakona o arhitektonskim i inženjerskim poslovima i djelatnostima u prostornom. Zakon o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje. Nekretnine i gradnja; Zakon o Nacionalnoj infrastrukturi prostornih podataka. Prijedlog zakona o komori arhitekata i komorama inZenjera u graditeljstvu i prostomom uredenju, s Konadnim prijedlogom zakona za. Zakon o odvjetništvu - urednički pročišćeni tekst - 2013.

Zakon o komorama
Акт о оснивању општег удружења предузетника доноси се на оснивачкој скупштини и садржи: 1) назив и седиште општег.


Pravilnik o upisima u imenike i upisnike i evidencije HKA. ZAKON O VANJSKOTRGOVINSKOJ KOMORI BOSNE I HERCEGOVINE. Naziv Komore je “Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine”. Posljedice izmjena Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) kojima se. Radni sastanak Vijeca odvjetnickih komora Europe odrzan je danas. Zakon o privrednim komorama podigao je popriličnu prašinu pa zainteresovane strane već drugi dan ukrštaju suprotstavljene argumente.


Zdravstvene komore Republike Srpske (u daljem tekstu: Komore) su samostalne. Skupština Hrvatske komore inženjera šumarstva i drvne tehnologije je na svojoj sjednici održanoj 20.

Zakon o komorama
PRIMJEDBE NA NACRT ZAKONA O KOMORAMA. Početkom rujna ove godine održan je u Zagrebu sastanak kojemu su po. Odlučivanjem o oblicima saradnje sa Advokatskom komorom Republike Srpske i advokatskim komorama stranih država, međudržavnim i. U tijeku je sjednica Sabora, na kojoj su svi. O GOSPODARSKIM KOMORAMA U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE.


Zakon o javnom bilježništvu, Temeljni akti, 484,50 KB. Nakon nešto više od godinu dana pristupilo se njenoj transformaciji u tri zasebne komore.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.