utorak, 20. ožujka 2018.

Daihatsu feroza potrošnja

Daihatsu feroza potrošnja Imao sam Rockya i to je pravi terenac u punom smislu rte riječi-krute osovine naprijed i nazad, lsd diferencijal nazad. Lada Niva - Stranica 1326 pro 2012Odluka. Srbija 4x4 Com - Forum - Modifikacije i dodatna oprema - Daihatsu.

Daihatsu feroza potrošnja
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu19. Interesu je me ko bi mogao da mi kaze nesto vise o ovom dzipu. Interesuje me konkretno njegove terenske sposobnosti. U sustini,Rocky je naziv Diesel modela sa motorom.


Daihatsu feroza potrošnja
Daihatsu Feroza se moze naci pod vise naziva kao sto su Fourtrack Ili Rocky za USA trziste. Usporedba s drugim modelima Daihatsu, Usporedba s drugim marki automobila. Ker v življenju še nikoli nisem imel off-roada, je pa to ena izmed mojih sanj, me zanima kaj se bolj splača nabavit Ferozo ali Vitaro? Za informaciju Daihatsu je čistokrvni Japanac i prave terence i pickupove još od vremena kad smo mi šajkaču. Steta da se FEROZA vise ne proizvodi. Feroza mi se svidjela ali one koje sam išao pogledati su bile jadne. Rabljena Daihatsu vozila: prodaja Daihatsu auta iz cijele Hrvatske.


Mali oglasi: slika + cijena + detaljan opis Daihatsu automobila. Vozilo je u extra stanju kao šta je i vidljivo na slikama, nikada karambolirano, ima atestiran autoplin.

Daihatsu feroza potrošnja
Res je, na nekaterih drugih tržiščih jo je moč dobiti z rahlo spremenjeno prednjo masko, s spremenjeno. Potrošnja na 100 km je 10 litara autoplina. DAIHATSU FEROZA Postovani, molim vas da mi odgovorite na slijedece pitanje: imam daihatsu ferozu, unutra je motor od applausa 1. SAVRŠENI PNEUMATICI ZA VAŠE VOZILO DAIHATSU FEROZA. Neka vam sigurnost i potrošnja goriva budu prioritet pri odabiru pneumatika koji savršeno.


Benzin + Gas (TNG), 63kW (86KS), Manuelni 5 brzina. Daihatsu posluje sa-pod Toyotom, kroz čiju je komercijalnu mrežu izašao. Bolje je vukao, drasticno manja potrosnja plina i vise nije bilo. Za težak teren imam Daihatsu Terios, a za grad (za ženu) Renault Modus. Ne znam sta ce ti Rendz roveri i Jeep-ovi na listi ako ti je potrosnja bitna?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.