srijeda, 21. ožujka 2018.

Parkiranje kamiona

Parkiranje kamiona Vaš zadatak u igri je parkiranje velikog kamiona. Početna -parkiranje kamiona - igre utrke. Priključi prikolicu na kamion i potom je parkiraj na označeno mjesto.

Parkiranje kamiona
Zabavite se uz najnovije igrice u kojima je cilj parkiranje kamiona. Testirajte vašu vještinu parkiranja ali ne sa automobilom nego sa velikim kamionima. Parkirajte kamion s prikolicom na određeno mjesto, pratite zelenu strelicu. Krećete se strelicama gore, dolje, lijevo i desno.


Nemojte se previše sudarati, jer tako. U ulozi ste vozača kamiona koji treba da istovaruje robu širom grada. Mega zabavna 3D igra parkiranja kamiona - kroz niz staza imate razne zadatke s parkiranjem, što nije uvijek lako uzevši u obzir veličinu kamiona i parkirališta. Kamion igre i kamion igrice će biti pomno odabrane igre za svakog od vas. Od sada možete vježbati parkiranje kamiona bez da ikoga ozljedite. Odvezi se do prikolice i prikopčaj je na kamion. Cilj ti je odvesti prikolicu do cilja bez da oštetiš kamion ili prikolicu. Parkiraj seriju ogromnih kamiona u točno određena mjesta za parking što brže možeš.


Vrijeme ti je ograničeno, stoga budi brz, ali pazi, dotakneš li. Sjedni u kamion i parkiraj ga na označeno mjesto! Ne smijete se sudarati sa drugim autima i svim ostalim preprekama. Baz obzira imate li vozačku ili ne parkiranje prikolica je izuzetno teško te je ova. Pokušajte parkirati kamion s prikolicom u što manje vremena i uz što manje. Molim Vas da mi pomognete kome se obratiti, naime nedavno je ZG parking donio odluku da se parkiralište na kojem su se do sada. Na označeno mjesto u igrici parkirajte američki kamion.


Parkiranje kamiona je zabavna igra vožnje i parkiranja kamiona, konkretno mješalice betona. Igra ima 18 nivoa i svaki sljedeći je teži od prethodnog, a cilj je. Probaj da parkiraš ovaj kamion a da nigde ne zakačiš! Za sve one koje vole igrice parkiranje je tu igra parkiranja kamiona.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.