utorak, 13. ožujka 2018.

Studentski zbor ffzg

Studentski zbor ffzg Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Zagreb, Croatia. Zagrebu i Studentske zborove sastavnica Sveudili5ta u Zagrebu i Odluke rektora Sveudili5ta u. POPIS KANDIDATURA ZA PONOVLJENE IZBORE ZA STUDENTSKI ZBOR.

Studentski zbor ffzg
FILOZOFSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU. Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu od 1. MEDICINSKI FAKULTET – Danko Relić (Mirna Medaković-Stepinac-FFZG). Televisa presenta: Filozofski fakultet u Zagrebu.
Studentski zbor ffzg
Da čovjek nema što raditi, mogao bi samo pratiti zavrzlame koje se tiču FFZG-a. Nakon nelegalnog raspuštanja Studentskog zbora Filozofskog. Previšić očajnički pokušava zaustaviti legitimni postupak razrješenja dekana".


Dekan FFZG-a Vlatko Prevšić tražio je od Ministarstva znanosti. RAZLOG za poništavanje izbora je nepravilnost u sastavu Fakultetskog vijeća, u kojem studentski predstavnici čine 14. Blokada Filozofskog fakulteta (FFZG) zaustavljena je nakon odluke o. Senat Sveučilišta u Zagrebu na prijedlog rektora Damira Borasa jednoglasno je suspendirao. Vijeće FFZG-a jer poništenje izbora Studentskog zbora ne znači i. Poništavanjem izbora Studentskog zbora automatski je postala i nelegalna.

Studentski zbor ffzg
Profesor Poljičak osudio brutalno vrijeđanje studenata FFZG. Prije 4 dana - Upoznavanje s studentskim zborom FFZG-a January 25th u gradu Zagreb na Wed, Jan 25 2017 at KSFF. Sve informacije saznajte online na.


Inicijativa Vijeća FFZG-a: Sada se jasno vidi da problem nije bio samo. Prije 3 dana - Nakon što ste se naslušali priče o izborima i građanskoj dužnosti, vrijeme je da i upoznate koga ste to izabrali! Zahvaljujući takvom pritisku situacija na FFZG-u ipak je naknadno. Oni su pak odbili bilo kakve, pa i kolegijalne konzultacije s predstavnicima raspuštenog Studentskog zbora FFZG-a, usprkos Zakonu u kojem je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.