utorak, 24. travnja 2018.

Diskovi za auto

Diskovi za auto Nudimo popust od 50% za kočione diskove, kočione disk pločice te pakne za sve. U ponudi auto ulja i maziva najvećih svjetskih proizvođača. Povoljne cijene i brza dostava svih vrsta kočionih diskova.

Diskovi za auto
CAR PARTS ima u ponudi po najpovoljnijim cijenama kompletan asortiman za sva. BMW DIJELOVI KOČIONOG SUSTAVA PLOČICE , PAKNE DISKOVI. Ali, samo primjera radi, disk za stražnju kočnicu na peugeotu 307 stoji čak tisuću kuna.


Zamislite zato da kupite auto na kojem treba promijeniti.

Diskovi za auto
Power Disk dolazi od proizvođača Continental Tevesa, jednog od najvećih proizvođača automobilskih. Automobil, Prednji diskovi, Disk-pločice. Brembo diskovi iz Auto Kreše, plaćeni 750 kn i Textar pločice iz Auto Fiste 199 kn. ZIMMERMANN je jedan od vodećih proizvođača diskova za osobna i teretna vozila na svijetu. Više od 50 godina ZIMMERMANN razvija, proizvodi i prodaje sve. Kočioni sistemi, pločice, paknovi, diskovi, doboši za VW, Audi, Porsche, Seat, Škoda, Mercedes, BMW, Fiat, Citroen, Peugeot, Ford, Toyota, Alfa Romeo.


Izmjena disk pločica jedan je od češćih zahvata na autu, jer je njihovo. Servisni paket - izmjena prednjih disk pločica i diskova Disk kočnice spadaju u potrošni materijal i ključne su za sigurnost u prometu. TRW 620kn, prednji diskovi Ashika 435kn po komadu.

Diskovi za auto
E sad me zanima, na koliko, otprilike, kilometara se mijenjaju kocioni diskovi, a na koliko plocice. Znam da to zavisi od nacina kako se vozi auto. Hehe, nekad su diskovi trajali koliko i auto, a danas "strucnjaci". Ferrodo diskovi i plocice P308 (tokic akcija). Roba je do 1000 kn, odeš sam, uredno prijaviš i ovdje montiraš kod koga već servisiraš auto.


Diskovi su još dobri (ima 107tkm) pa ih do slijedećeg servisa sigurno nećemo mijenjati. Ali trebam napomenuti da se ovaj auto se vozi samo po.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.