utorak, 17. travnja 2018.

Japanparts disk pločice

Japanparts disk pločice Za vašu Toyotu imamo prednje pločice po cijeni 175,00kn set, zadnje pločice. Poštovani, zanima me cijena zamjene prednjih diskova i disk pločica za Toyotu. Disk pločice kashiyama za japanska i korejska vozila.

Japanparts disk pločice
Kashiyama Japan, TRW Njemačka, garancija godinu dana. Zanimaju me prednji diskovi i pločice za Renault Megane 1998, ABS, 55kW s. JAPANPARTS dijelovi koje nudimo za japanska i korejska vozila:. Stranica 52-Kvalitetne zamjenske disk pločice Automobili.


Japanparts disk pločice
Nude mi se Japanparts za 180, TRW za 340, Ferodo za 380, Ashika za 180. Ali zato preporučuju pločice Ferodo DS2500,ja imam tu kombinaciju i zadovoljan sam. A kaj kad mjenjaš samo disk pločice? Sorry na off pa jel nije Japanparts talijansko smeće s Japanskim imenom? Trebao bi uzeti disk pločice za Civic(92-95). Postoje u Tokiću Ferodo i Japanparts, a u Veleprometu Mintax. Nakon malo mudrovanja odem kupiti nove disk pločice jer su stare. Pločice kupih u Tokiću (Japanparts 170,00 kunića) i bacim se na posao.


Wo5_aoXKAYSpremljeno u privremenu memorijuSlično5.

Japanparts disk pločice
Kako naslov kaže, trebao bih zamijeniti disk-pločice, a možda čak i diskove. Disk-pločice i diskovi će me izaći oko 320 KM u Japan Parts na. Jedna mala obavjest a i pitanje kakvih iskustva imate sa Japan parts djelovima kupljenih kod Tokića- Bio sam da nas prisiljen mjenjat prednje. Imam viska jedan set disk plocica Japanparts sto su mi likovi u Tokicu krivo uvaljali a u meduvremenu sam naravno izgubio racun. Kočione pločice za Mazdu: (SLIKA 1) Šifra: FDB 576. Proizvođač: Japanparts Cijena: 150,00 HRK Za sljedeće vrste vozila: MAZDA 626 Mk III. Trebalo bi uskoro da zamenim plocice za kocenje, menjao sam juce prednje gume, i sokirao sam se kad.


Vrhunska kvaliteta koja odgovara kvaliteti prve ugradnje,Nipparts,Japanparts,Advics,Brembo,Febest.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.