četvrtak, 19. travnja 2018.

Opel servis zagreb

Opel servis zagreb PSC Zagreb je ovlašteni Opel i Chevrolet partner u Hrvatskoj za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i servis. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost i ljubaznost. Auto servis ŠARE smješten je na Črnomercu u neposrednoj blizini ZET-ovog.

Opel servis zagreb
Specijalizirani smo servis za vozila marke OPEL. Autoservis Pavičić u Zagrebu je specijalizirani servis vozila marke Opel, opremljen dijagnostičkim uređajima i specijalnim alatima. Servis Opel vozila Autowill Zagreb, Pula, Vukovar, Vinkovci, Slavonski Brod, Poreč.


Servis se nalazi u južnom dijelu Novog Zagreba u naselju Sloboština i lako je dostupan Avenijom Savezne Republike Njemačke ili Avenijom V.

Opel servis zagreb
OPEL SERVIS HADROVIC , Buriceva 5, Zagreb. Vlasnik Damir Hadrovic, telefoni 6570 666 i 6570 777. Opel partner Zagreb, Opel partner Osijek, Opel partner Rijeka, Opel partner Split. Opel servis neovlašteni u ZG i bližoj okolici. Stranice ovlaštenog Opel partnera Auto Šatrak. Ovlašteni Opel partner Više o trgovini. CDTI automatic - 5 godina garancije! Opel Servis Plus program namijenjen je Opel vozilima starijima od 4 godine.


Cilj ovog programa je povećanje lojalnosti kupaca jer nudi još bolje i veće popuste.

Opel servis zagreb
Pogledajte ponudu novih Opel vozila. Iz Zagreba se više isplati na servis auta otići u neko manje mjesto, poput. Do sada je redovan servis obavljan u Auto Will-u i iskustva su vise manje. Trebao bih na području Zagreba ili Varaždina dobar neovlašteni servis (majstora) u kojem se "razumiju" u Opele, i naravno da nisu skloni. Zanima me koji je ovlašteni opelov servis na dobrom glasu u Zagrebu.


Ak neko ima kakva iskustva bilo bi odlično jer treba mi savjet. Tijelo Grad zagreb, gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo; Godina osnivanja 1995; Registracijski broj 90762541; Djelatnost 45.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.