subota, 7. travnja 2018.

Posao u norveškoj za hrvate

Posao u norveškoj za hrvate Posao u norveškoj za hrvate Hrvati zainteresirali za ”poslove iz snova”. Kako se zaposliti u Norveškoj i zaraditi plaću o kojoj u Hrvatskoj možete samo. Posljednjih osam mjeseci ovaj Zagrepčanin provodi u norveškom glavnom gradu Oslu.

Posao u norveškoj za hrvate
Važno je znati da osoba koja traži posao u nekoj od zemalja članica EU. Pred kraj faksa sam našao povremeni ljetni posao u Švedskoj, a kasnije "full time" u Oslu - započinje. Ponuda poslova u Norveškoj za električare, vodoinstalatere, montere, tesare, stolare, građevinske radnike.


Posao u norveškoj za hrvate
U jednom trenutku se ponadao kad mu je neki Španjolac obećao posao u hotelu. Problema s traženjem posla u Norveškoj gotovo da i nema. Hrvatska zajednica u Norveškoj poziva vas na redovita mjesečna druženja. Idemo u Norvešku- Došao sam u Bergen prije mjesec dana 'na. Stopa nezaposlenosti je oko tri posto, a prosječna plaća kreće se od 25 do 30. U Norveškoj dobijem plaću u vrijednosti od 23.


Evo, nakon sedam mjeseci u Oslu, red je da se javim svom radiju i portalu. Znači, u roku misec dana sam došao u Norvešku, našao posao i.

Posao u norveškoj za hrvate
Prvo, da bi ovamo došao i tražio posao trebaš imati ozbiljniji kapital, gledano iz balkanske perspektive. Ajde recimo onako u grubo, soma eura. Hrvatska Zajednica u Norveskoj dodaje 5 novih fotografija — u gradu Oslo, Norway. Hrvatima u Norveskoj, u Hrvatskoj u cijelom. Jer u toj je zemlji najbolja “grijalica” za duge zime i hladno vrijeme zapravo financijska sigurnost svakoga tko ima bilo kakav posao u Norveškoj.


Mozeli mi neko reci da li je lake nac posao u Austriji ili Norveskoj. Jedna od najpoznatijih tvrtki za proizvodnju električnih automobila Tesla Motors, traži automobilskog. Kako za Norvešku ne treba viza, i može se otići turistički, na 3 meseca, tako. Posao je našla nakon nekoliko meseci provedenih u ovoj zemlji. Norveškoj su potrebni inženjeri, nastavnici, prije svega nastavnici. TRAŽI SE 45 ZANIMANJA Želite super plaćen posao u Njemačkoj? SEZONA LOVA NA HRVATE Ovo su najtraženija zanimanja za rad u Njemačkoj. Dvije i pol godine učenja norveškog u privatnoj školi stranih jezika u Zagrebu, prikupljanja svih potrebnih dokumenata i beskrajna doza.


Polako prolazi osmi mjesec mog boravka u Norveškoj, a imam pregaziti. U slučaju Kraljevine Norveške tržište rada te zemlje članice Europskog gospodarskog prostora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.