nedjelja, 15. travnja 2018.

Upisi na fakultet 2016 datum

Upisi na fakultet 2016 datum Prijave ispita državne mature u ljetnome roku školske godine 2016. Ako jesu, vrlo je vjerojatno da će od fakulteta na kojem zajedno konkurirate odustati. Preporuča se da svoju namjeru upisa potvrdite što prije kako biste.

Upisi na fakultet 2016 datum
U tablici su za svaki fakultet navedene razine obaveznih predmeta, izborni predmeti te način bodovanja. Preddiplomski sveučilišni studiji i preddiplomski stručni studiji. Upisi u na preddiplomske studije u ak.


Upis na fakultete i visoke škole u Srbiji.

Upisi na fakultet 2016 datum
Podaci za: prijemni ispit, dokumenta za upis, termini upisa i prijemnih ispita, konačne i preliminarne rang liste. Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. Završili upisi na fakultete; gdje još ima mjesta? Najviše maturanata do sada se prijavilo za upis na Filozofski fakultet u Zagrebu, potom na Zdravstveno. Upis studija obavlja se na temelju javnog natječaja koji sveučilište objavljuje.


Budući da su konačne rang liste za upis na visoka učilišta objavljene. Natječaj za upis mora sadržavati: uvjete za upis, broj mjesta za upis. Natjecaj_Strucni_Redovni_2016_17_v1. Rang-lista za upis na studij sastavlja se prema bodovima koje prijavljeni kandidati ostvare na temelju sljedećih. Kalendar polaganja ispita državne mature u šk. Na Pomorskom fakultetu upisi u ljetnom roku provodit će se od 19. SVEUČILIŠNI DIPLOMSKI STUDIJ SESTRINSTVA- OSIJEK - ČAKOVEC - SLAVONSKI BROD. Muzeju Slavonije, u atriju Glavne straže, Grad.


Plan upisa studenata u prvu godinu redovitih preddiplomskih sveučilišnih studija i redovitih integriranih. Gubitak prava studiranja i zabrana ponovnog upisa na isti studij. DENTALNA MEDICINA održati će se u subotu 4. Pozivaju se pristupnici koji su, temeljem rang lista za upis objavljenih. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.