nedjelja, 13. svibnja 2018.

Atf ulje za mjenjače

Atf ulje za mjenjače Ovdje pročitajte općenite informacije vezane uz automatske mjenjače-. Evo još samo prikaza evolucije ATF ulja kroz komercijalne nazive prvo DEXRON (R). TITAN ATF 7134 FE premium izvedba potrošnja goriva ATF sa smanjenjem viskoznosti.

Atf ulje za mjenjače
Posebno bi se dodatno optimizirati mjenjač učinkovitost najnovije. Za menjače gde se traže ulja bez EP aditiva i gde API GL-1 ne zadovoljava. Ulja za automatske menjače (Automatic Transmission Fluid – ATF) su relativno. Potpuno sintetičko ulje za automatske mjenjače s ekstremno visokom rezervom.


Atf ulje za mjenjače
Odabrana osnovna ulja i kombinacija specijalnih aditiva daje ovom ATF ulju. Visokoučinkovito ulje, prvenstveno za ručne mjenjače i diferencijal. ATF D II je nisko viskozno ulje prvenstveno namjenjeno za podmazivanje automatskih mjenjačkih sustava General Motors. Najčešća zabluda sa kojom se susrećemo je da se ulje u automatskim mjenjačima ne mijenja. Spirax namijenjen automatskim mjenjačima ima oznaku ATF u nazivu. Pozdrav svima, interesuje me konkretno koje ulje da sipam u mjenjač, radi se o golf mk3 1. Znam samo da je sad trenutno u njemu ATF ulje. ATF tekućine su ulja za prenosnike niske viskoznosti koja se univerzalno primjenjuju kao ulja za mjenjače ili kao hidraulične tekućine. Rowe ulje za mjenjače je u cjelokupnom asortimanu napokon dostupan.


Atf ulje za mjenjače
Hightec ATF 9008, visokokvalitetno ulje za automatske mjenjače sa. Tvrtka Rowe u skladu sa svojim genetskim kodom nastavlja s inovacijama i donosi novo ATF ulje za DCG mjenjače. Istog trena, peder iz BMW-a je donio odluku da od sada nema vise potrebno zamijeniti ulje automatskih mjenjaca a do tada su rekli da to. Vrhunsko sintetsko ulje za mjenjače i diferencijale, za sinkronizirane i nesinkronizirane hipoidne prijenose. Zadovoljava specifikacije: GM Dexron IID, MB 236.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.