utorak, 8. svibnja 2018.

Evidencija kilometraže službenog vozila

Evidencija kilometraže službenog vozila EVIDENCIJA KORIŠTENJA SLUŽBENOG VOZILA U SLUŽBENE SVRHE. Datum, Stanje brojila, Vrijeme, Relacija, Razlog, Kilometraža, Prilog. Evidencija kilometraže službenog vozila.

Evidencija kilometraže službenog vozila
Poduzetnici često ne vode točnu ili uopće ne vode evidenciju za službena vozila bez obzira da li je. Za ovu evidenciju bitno je razlikovati vozi li se službeni automobil tvrtke ili automobil koji nije u vlasništvu tvrtke (najčešće je to vozilo radnika). Ova evidencija jedino nije obvezna ukoliko je vozilo dodijeljeno na.


Odluka o korištenju službenog vozila 24 sata – ukoliko poduzeće.

Evidencija kilometraže službenog vozila
Treba li u PN nalozima za korištenja službenog auta u službene svrhe ispunjavati kilometražu (početno i završno stanje brojila) ili je to dovoljno. Fizička osoba daje u najam kombi vozilo pravnoj osobi. Napomenuli smo da se evidencija o korištenju službenog automobila mora. Pravo na korištenje službenih vozila za službene potrebe imaju svi. Pri korištenju privatnog automobila u svrhe službenog putovanja, u putnom nalogu.


Korisnici su dužni pri korištenju službenog vozila voditi evidenciju o izvršenim. Porezna uprava je u okviru nadzora zatražila službenu evidenciju. Ovim se Pravilnikom uređuje korištenje službenih automobila i mobilnih. Detaljan način vođenja evidencije pri korištenju službenog.

Evidencija kilometraže službenog vozila
Nakon radnog vremena sve ovlasti za korištenje službenih vozila. Za vrijeme korištenja službenog vozila korisnici su dužni voditi evidenciju o. Voditi propisanu evidenciju korištenja privatnih i službenih vozila je zakonska obveza svih.


Jedinstvenu evidenciju registracije službenih vozila. Prilikom korištenja službenih vozila korisnici su o. PRAVILNIK o uvjetima nabavke i načinu korištenja službenih vozila. Vozač službenog vozila dužan je voditi evidenciju o izvršenim radnjama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.