srijeda, 9. svibnja 2018.

Honda motori modeli

Honda motori modeli Motocikl, Zapremina (cm3), Preporučena prodajna cijena bez posebnog poreza (kn), Poseban porez na motorna vozila (kn), Maloprodajna cijena do registracije. Rijeka- Generalni zastupnik za Republiku Hrvatsku i ovlašteni. Ovaj Hondin dragulj ima stil pravog „naked" motocikla, a zahvaljujući motoru po 48 KS (35 kW), omogućuje svim zaljubljenicima da uđu u svijet motociklizma.

Honda motori modeli
EICMA sajma motora u Milanu ići kao. Podaci i fotografije su neobvezujući. Hondin prvi OHC motor našao se na modelu Dream SA. Imao je radnu zapremninu od 246 ccm.


Honda motori modeli
Susret između legendarnog te prošlosti i sadašnjosti, animiran kontinuiranim inovacijama stvoren je novi CB1100, mješavina stila, tehnologije i. Službena stranica Yamaha Motor Hrvatska nudi vam informacije o svim Yamaha proizvodima. Yamaha motociklima, skuterima, vanbrodskim motorima, ATV. Yamaha Dragstar XVS 650 cm3 - stvarnih 38000km. Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili. Predstavljena Yamaha MotoGP momčad za 2017. M1 motociklima je što jedan od njih ima broj 25 umjesto 99.


Najveci izbor polovnih motora u Srbiji - Moto Berza. Pozdrav ekipo, HONDA-biker is back -:) Je, je, znam da sam vam nedostajao, a posebno moja pisana djela i.

Honda motori modeli
Zatim je s modelima Honda morala otići u neke čudnovate sfere dizajna, kako bi na raznoraznim tržištima ispadala. Primamo prednarudžbe za nove modele za 2017. Dugo iščekivani Honda motocikli za 2012. XJ6 i FZ8, kao i skuteri XMAX 250, odnosno, Xcity 250. Prije 8 godina Suzuki je izbacio svoj prvi GSX-R1000.


Bio je to motor koji je pokosio konkurenciju, daleko ispred svog vremena i konkurencije po pitanju snage. Saznajte sve karakteristike i cijene za Honda automobile. Naime, Honda je prekasno reagirala na sve veću popularnost SUV vozila, a dugo vremena nije htjela ugraditi dizelski motor u neki od svojih modela. Dragi naši motoristi i svi vi koji to tek treba da postanete, Honda je osvježila i dodatno uvećala ponudu motocikala i skutera za predstojeću. Na sajmu motocikala u Milanu Yamaha je predstavila novitete za 2017 god. Video prilozi testova vanbrodskih motora, vijaka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.