nedjelja, 6. svibnja 2018.

Kandidati za predsjednika sad 2016

Kandidati za predsjednika sad 2016 Ovo su svi kandidati za predsjednika SAD-a (i oni koji bi to mogli postati). Mediji cijeli dan razvaljuju Trumpa. Sad su mu izvukli da je nagovarao bivšu ženu da se skine za Playboy.

Kandidati za predsjednika sad 2016
Bobby Jindal, guverner Louisiane objavio je kandidaturu za izbore u Republikanskoj stranci za predsjedničke izbore 2016. Hillary Clinton i tri bivša predsjednika dolaze na inauguraciju. IZBORI ZA PREDSJEDNIKA SAD-a Evo zašto bi Trump mogao pobijediti!


SAD: Stein za novo brojanje glasova u ključnim državama.

Kandidati za predsjednika sad 2016
Donalda Trumpa za predsjednika. Evo što kandidati za predsjednika SAD-a misle o Rusiji i Putinu. Posljednji izbori za predsjednika su održani 8. Nedovršeni članak Predsjednički izbori u SAD koji govori o politici je u začetku. Pod rubrikom "ponovna izgradnja demokratskih institucija" govorio je o jednoj ujedinjenoj Americi te se založio za racionalnu misao, toleranciju i ekonomski. I demokratski i republikanski kandidati prvo se moraju kandidrati na.


KANDIDATI u utrci za američkog predsjednika proveli su vikend uoči prvi. Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova. Kandidati za predsjednika SAD-a uoči predizbora u Iowi proveli vikend.

Kandidati za predsjednika sad 2016
Demokratski kandidat za predsjednika SAD-a obrušio se na Wall. Ali ona bi se sada možda morala distancirati od predsjednika s. Američki izbori 2016 je desetomesečni projekat Centra za društveni dijalog i. Republikanske stranke bore se da postanu kandidati svoje stranke za predsjednika SAD-a. SUPERUTORAK ODLUČUJE: Tko će biti kandidati demokrata i republikanaca za predsjednika SAD-a. Floridi, koja je tradicionalno jedna od država za koju se kandidati najžešće bore.


Biznismen Miroslav Mišković je verovatno najtužniji čovek u Srbiji zbog gubitka izborne trke Hilari Klinton za predsednika SAD.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.