subota, 9. lipnja 2018.

Kozmetički saloni split

Kozmetički saloni split Beauty centar Anđela - Split, Hrvatska, Split - Hrvatska, Beauty centar Anđela No. Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Body & Soul - Institute of beauty, salon za uljepšavanje u centru Splita nudi usluge kao što su masaže, depilacije, pedikura, manikura te kozmetičke usluge i.

Kozmetički saloni split
Opustite se u kozmetičkom salonu Emily Stil u Splitu i ostavite brige kod kuće. Nalazimo se u Splitu i nakon 35 godina iskustva spremni smo za Vam ponuditi samo najbolje. Uz epilaciju, depilaciju, bojanje trepavica i obrva, šminkanje. Discover Beauty Salons in Split, Croatia with the help of your friends.


Sve pohvale za salon i osoblje koje je profesionalno i ljubazno! Discover Saloni ljepote in Split, Croatia with the help of your friends. Odmah je prepoznat kao prava destinacija za njegovan izgled. Molim preporuku za kozmetički salon u Splitu i bližoj okolici. Vlasnica Miranda Ive je rođena u Splitu, a u kozmetici je od svoje najranije. Kozmetički salon ESTETIKA MODERNA, od svog osnutka 1980. Suvremeno opremljen prostor za njegu i održavanje vašeg lica i tijela. U ugodnoj atmosferi i uz stručno osoblje možete uživati u svim našim.


Najkvalitetniji kozmetički salon SONJA-Split-TEČAJEVI-maser-wellness terapeut-kozmetičar-tehnika UV-geliranje noktiju Wellness tretmani Njegovanje tijela. KĆi SOLINSKOG ISELJENIKA U SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE VRATILA SE U SPLIT I OTVORILA KOZMETIČKI SALON. Frizerski saloni Split Predstavljamo Vam sve frizere, frizerske salone i studija iz Splita i okolice za Vašu vjenčanu frizuru. Uz svaki frizerski salon smo naveli. Pročitajte komentare i saznajte informacije za KOZMETIČKI SALON DUŠICA,VL. Klišinić Ađelka, Pujanke 3, 21000 Split - pogledajte detalje o poslovnog subjektu, ukoliko imate pozitivnih ili negativnih iskustava.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.