petak, 22. lipnja 2018.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara dugo selo

Uzgajivačnica njemačkih ovčara dugo selo CROATIA - 10 361 Sesvetski Kraljevec, Šumska 10, Drenčec. Uzgajivačnice njemačkih ovčara u Hrvatskoj CRVENI MAYESTOSO vl. Ana i Srećko Kukić,10361 Sesvetski Kraljevac,Drenčec,šumska 10,tel.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara dugo selo
Kennel Gim se bavi uzgojem pasa od 1977 godine. Za izuzetne uspjehe u uzgoju pasa dodijeljena su mnoga priznanja. PRVAK HRVATSKE za Njemačke ovčare i sve pasmine za 2015. Njemački ovčari štenci prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.


Uzgajivačnica njemačkih ovčara dugo selo
Registrirana uzgajivačnica sa više od 15 godina iskustva u uzgoju pasa prodaje vrhunsku mladu. Bavimo se uzgojem čistokrvnih Njemačkih ovčara. Naši psi su potomci cijenjenih parnjaka iz svjetski poznatih i priznatih uzgajivačnica. DUGO SELO" , KOZINŠČAK,BUNARSKA 10 , 10370 DUGO SELO. UDRUGA UZGAJIVAČA NJEMAČKIH OVČARA , MARKOVIĆEVA 10 , 48260. Da bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Zimska izložba njemačkih ovčara održava se već tradicionalno u Bjelovaru.


U boćarskom domu na Vežici održana je nakon dugo godina CAC izložba u Rijeci. Našu uzgajivačnicu predstavljalo je pet pasa i to Falco Kras Gotnik, Dita Kras.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara dugo selo
Bojne u Dugom Selu Dorijan Gombač produžio je licencu za markiranje. Planiram već dugo vremena usvojiti štence Rottweilera, gledao sam dosta. Prodajem štence čistokrvnog NJemačkog ovčara bez rodovnice. Ovako je izgledao jedan dan moga djetinjstva na selu koji moja obitelj prepričava.


Moj prvi vlastiti pas je bio njemački ovčar Beta, koju sam dobila 1987. Dugo godina smo pažljivo i iskusno birali i izabrali! Na prodaju stenad , nemackih ovcara odlicnog kvaliteta. Odgajivačnica i škola za obuku službenih pasa "unski smaragdi" nudi na prodaju štence no radne linije, čeličn. Kinološko društvo Dugo Selo, a prvi. Specijalne izložbe njemačkih ovčara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.