utorak, 31. srpnja 2018.

Ljepljenje knaufa na strop

Ljepljenje knaufa na strop Rigips ploče debljine 12,5 mm pričvršćuju se Rifix ljepilom na masivne zidove. Lijepljenje Knaufa na zid Sam svoj majstor. Sa profilima ili ljepljenjem znam da mogu ali ja bih samo na zid zaserafio sa tiplama knauf.

Ljepljenje knaufa na strop
Učitao korisnik Saint-Gobain Rigips SrbijaKada je kratak rok izvođenja, lepljenje plo. Knauf,pokrivanje cevi u kupatilu - Radim Gradim. Namjena Najčešće se upotrebljava za smanjenje visine prostora ili za vođenje instalacija u međuprostoru. Ako se stropna žbuka nanesena preko letvica toliko izbaci da ju je nemoguće popraviti, strop možete obložiti gipsanim pločama.


Pri tome dolaze u obzir dvije metode – lijepljenje neposredno na zid i. Do poda pustite 10 mm, a do stropa 5 mm širok otvor, da se ljepilo. Koji Knauf zid se preporuča za izradu jednostavne pregrade u stanu ili kući? Koliki je najmanje mogući razmak između masivnog stropa i spuštenog stropa s. Ljepljenje ploča na zid najjednostavniji je način oblaganja zidova. Podloga mora biti suha i čvrsta bez masnoća i prašine. Za primjenu na cigli zid je dovoljno. Inace, to ljepljenje je toliko jednostavno da se uopce ne treba.


Ne mora na profil, mogu se iskoristiti ostaci knauf ploče.

Ljepljenje knaufa na strop
Za lepljenje ploča na zid ili takozvano "suvo malterisanje " potreban vam. Postavio bi Knauf direktno ljepljenjem na zid (kvadri). I to nekih 200 m2 ljepiti na strop bez pomoèika. Radim drvenu konstrukciju ( drvene grede 10x12 ) na koju cu kasnije staviti knauf ploce ( na grede, a ne izmedu greda ) znaci s gornje strane. Na stropu bi stavio klasične Knauf ploče montirane na rogove.


Ne savjetujem lijepljenje direktno na zid radi opasnosti od naknadnog pucanja radi različitog. Moguća je i varijanta ljepljenja gipsa za zid, ali s time nemam. Da napomenem da majstori obično pravi kut između zida i stropa. Gips-kartonske ploče Rigips, Knauf ili Baumax se pričvršćuju za profile, odnosno ram, vijcima za suhu gradnju. Viseći ili spušteni stropovi nude različite mogućnosti kombinacija. Postavljanje knauf, rigips ili lafarge gips ploča odnosno suhomontažna izgradnja je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.