nedjelja, 26. kolovoza 2018.

Porezna reforma kalkulator

Porezna reforma kalkulator Povodom porezne reforme koje je nova Vlada najavila za početak iduće godine, portal Moj Posao napravio je online kalkulator na kojem. Ministar financija Zdravko Marić predstavio je jučer u Banskim dvorima ključni projekt nove Vlade - sveobuhvatnu poreznu reformu koja će u. Kalkulator za izračun plaće (osobnog dohotka) za 2017.

Porezna reforma kalkulator
Pomoću kalkulatora za izračun plaće možete izračunati svoju plaću u bruto ili. Procjena plaće nakon porezne reforme koja je stupila na snagu 1. Potpuno se ukida najniža stopu poreza od 12 posto, ali povećava se. Ukinule bi se i porezne stope od 25 i 40 posto i uvele od 24 i 36 posto. Poreznom reformom najviše rastu plaće onih koji rade za 10 ili 11. Uzimajući u obzir sve izmjene, tportal je izradio kalkulator na kojem možete.


MARIĆ PREDSTAVIO VLADI Kreće porezna reforma: evo što. Tportal je pripremio informativni kalkulator pomoću kojega možete. Novosti koje donosi porezna reforma za 2017. Za Vas smo izradili kalkulator plaće u kojemu možete provjeriti kolika će biti Vaša plaća nakon porezne reforme. Izračunajte koliko će vam plaća rasti nakon porezne reforme. Povodom toga, portal mojposao napravio je online kalkulator u kojem možete. Dakle, sveobuhvatnom i cjelovitom poreznom reformom velika većina će osjetiti pozitivne pomake", odgovorio je na pitanje o tome rastu li.

Porezna reforma kalkulator
Ovaj kalkulator mi se ne čini točan kad u izračun stavim dvoje djece.


Porezna reforma 2016 Poduzetništvo, računovodstvo i porezi. Vlada je u saborsku proceduru uputila porezne izmjene, koje će zahvatiti većinu građana. Jedna od glavnih poruka porezne reforme je da nakon ove reforme nikome plaća neće pasti. Je li to baš tako provjerite u kalkulatoru. Tagovi: Zdravko Marić, plaća, porezna reforma. Je li ova porezna reforma - prava neoliberalna reforma?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.