petak, 24. kolovoza 2018.

Prijavnica za srednju školu

Prijavnica za srednju školu Prijavnica za srednju školu Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoSrednje škole. Prijave u sustav za korisnike još nisu omogućene.

Prijavnica za srednju školu
O vremenu početka rada tog dijela sustava. Nacrt prijedloga Odluke o upisu učenika u srednje škole 2016 304. Najkompletnija baza svih podataka potrebnih za upise u srednje škole.
Prijavnica za srednju školu
Upisi u srednje škole, upisnice, prijavnice, potvrde.


Krajnji rok za zaprimanje potpisanih prijavnica i brisanje s lista kandidata koji nisu. Prijavnica na natječaj za upis u srednju školu. Odluka o upisu ucenika u I razred srednje skole u sk god 2016-2017. Naziv i mjesto završene osnovne škole. Prijavljujem se za upis u: a) program _gimnazije. Ispis prijavnica kojima učenici osmog razreda potvrđuju listu prioriteta obrazovnih programa bit će u četvrtak 7. Naglašavamo da se bez potpisane prijavnice učenik ne može upisati u srednju školu i da se prijavnice mogu potpisivati isključivo u navedenim. Potpisivanje prijavnica s listom prioriteta za upis u srednju školu bit će u četvrtak, 7. U prvi razred srednje škole na području Virovitičko-podravske županije planiran je upis 1. ZA UPIS UČENIKA U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE.


Pravo upisa u prvi razred srednje škole, pod jednakim uvjetima, imaju svi učenici nakon završenog osnovnog obrazovanja, u okviru broja. Danas do 15 sati svom osnovnoškolskom razredniku moraju dostaviti prijavnicu za upis u srednju školu sa svojim i potpisom roditelja odnosno. SLIJED POSTUPAKA PRI UPISU U SREDNJU ŠKOLU - TERMINI. Slanje prijavnice preuzete s web stranice škole pon. Dostava potpisanog obrasca o upisu u I. Kandidati koji u srednju školu ne dostave upisnicu te, ako je to. Rezultati upisa učenika u prvi razred Srednje škole Mate Blažine u šk.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.