petak, 14. rujna 2018.

Azil rijeka broj telefona

Azil rijeka broj telefona Capica - Udruga prijatelja životinja Rijeka osnovana je u prosincu 1999. Ključne riječi: azil udruga capica rijeka prijatelji životinja. Za sve one koji nisu znali, Riječki azil, koji se nalazi na periferiji Viškova udomljava velik broj napuštenih.

Azil rijeka broj telefona
Gradska uprava › Zdravstvo i socijalna skrb › Zaštita životinjaSpremljeno u privremenu memorijuSličnoU nastavku možete saznati kontakte provoditelja projekata i programa kojima pružamo potporu i u koje se možete volonterski uključiti, ukoliko volite životinje i. RIJEKA » Međunarodni dan napuštenih životinja dvadesetak volontera. RIJEKA Zbrinjavanje napuštenih i izgubljenih pasa na području Rijeke i. Viškovu radio je i velik broj volontera, koji su se lijepo.
Azil rijeka broj telefona
Humanitarna Udruga "MIJAU" - Rijeka.


Veterinarske ambulante Rijeka , Krk , Mali Lošinj , Buje, Ljekarne i Pet Shop, Sklonište za nezbrinute životinje Lič , DDD , Sabiralište nusproizvoda. Društvo za zaštitu životinja Rijeka neprofitna je udruga koja više od 17 godina. Vlasnici kojima je odlutao pas neka se prvo raspitaju na telefon Veterinarsko higijenskog. Mjesto: Rijeka Pasmina: Američki stafordski terijer. Izgladnjeli psi u Rijeci jedu jedni druge. Slavonski bi Brod uskoro napokon trebao dobiti azil za napuštene životinje.


Udruga SOS telefon – Rijeka već se gotovo 25 godina bavi zaštitom.

Azil rijeka broj telefona
Oslobodilačka fronta životinja i prirode, Rijeka tel. Udruga "Život" iz Osijeka ima izgrađen azil za 50 pasa, uz kojekakve improvizacije napravili smo prostor za još 50-tak ali ono. OBAVEZNO kontakt TELEFON oglašivača pošaljite u. Zahtjev za ukupni broj uhvaćenih životinja u skloništima. Uvidjevši da nabavljena hrana nije dostatna za potrebe azila, a u. U Splitu su ove godine zbrinuli ukupno 148 pasa, a od toga broja udomljena su 73 psa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.