utorak, 4. rujna 2018.

Lupkanje u prednjem dijelu auta

Lupkanje u prednjem dijelu auta Tupi zvuk - prednji ovjes20 objava6 svi 2011lupkanje u prednjem djelu auta? U svakom slucaju trebao bi to provjeriti. PRVI PROBLEM - Zvuk kod skretanja u lijevo18 objava14 srp 2011Lupkanje u prednjem dijelu alfe 14720 objava14 lip 2010Nesto mi lupa u prednjem kraju20 objava24 ožu 2009Lupa u prednjem dijelu!

Lupkanje u prednjem dijelu auta
Volio bih znati sta to moze lupkati iz prednjeg trapa po neravnoj i grbavoj cesti i. Spremljeno u privremenu memorijuSlično15. Da se razumijemo, majstor je nastojao da otkrije u cemu je problem i. Lupanje u zadnjem dijelu auta8 objava24 pro 2011Simptomi silent blokova (selena)25 objava8 tra 2009Više rezultata za forum.
Lupkanje u prednjem dijelu auta
Auto lupa u prednjem dijelu, lupanje bi opisao kao prigušeno i čuje se pri.


Gume zuje, kočnice cvile ili nešto lupka sprijeda desno kod motora. Kad jednom auto krene u proizvodnju, njegov je zvučni otisak zadan i. U zadnje vrijeme čujem lupkanje u prednjem dijelu auta ono tipa metal na metal, baš tupi zvuk. Počelo je negdje ljetos, mislio sam ajde alu. Kad automobil prelazi preko neravnina, čuje se lupkanje u kotačima, u. Pri skretanju u zavoju čuje se zvuk, kao da nešto. Na autu se čuje nešto poput zujanja prednjeg ležaja kotača. Pri vožnji na neravnom terenu čuje se lagano zujanje u stražnjem desnom dijelu vozila.


Lupkanje u prednjem dijelu auta
Kada mi je lupalo pozadi od tih stabilizatora,to je licilo kao da plastike lupkaju u. Neovisno jesam li u brzini ili leru. U poslednjih par meseci imam jako čudno lupkanje u prednjem delu automobila , e sad m. Ali u zadnje vrijeme je toliko počeo lupati na rupama, zvuk da se sledi. Vec duze vreme lupalo mi je nesto na prednjem trapu. Postalo je nesnosljivo u zadnje vreme i ja lepo zamenio spone, kugle, silen blokove i uradio reglazu. Mislio sam da homo zglob proizvodi samo zvuk krckanja, ali ne i lupkanja. Sjednete na jedan kraj auta i zaljuljate auto.


Post subject: lupkanje u prednjem kraju. Lezaji amortizera nemaju veze sa zagrijavanjem auta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.