petak, 5. listopada 2018.

Izo paneli cijena

Izo paneli cijena CIJENA ZIDNIH PANELA - RESTLOVA 65 KN M2 KROVNI PANEL - 50. Provjerite naš lager i naše vrlo konkurentne cijene! Sendvič paneli cijena, zidni paneli, krovni paneli cijena, kontakt - KINGSPAN Hrvatska. Kliknite na Vašu županiju za kontakte. AKCIJE : Akcija ZIDNI limeni paneli. Isporuke u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Garažna vrata, sekcijska garažna vrata i ostala automatska vrata te veleprodaja sendvič panela u Zagrebu, Rijeci i Splitu.


Izo paneli cijena
Jel zna netko gdje se mogu nabavit ti paneli i kolika im je cijena. Fasade od stiropora ili termo žbuke - Stranica 7711 ruj 2012Multipor izolacijske ploče - iskustva. Paneli su krovni, dužina 3,0 m, boja smeđa, crvena i bijela. Takođe imamo zidnih i krovnih panela raznih dužina do max 13,5 m i raznih. Frigo paneli su paneli koji se rade u debljinama 100, 120, 140, 160, 180 i 200 mm i u dužinama do 12,00 m. Koriste se kao stropni i zidni paneli za komore i za. Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva na ovom području, o čemu govori i niz izvedenih industrijskih objekata po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, tvrtka Izo - paneli.


Sav materijal je vrlo kvalitetan, porijeklom iz EU i prihvatljivih cijena. Prodaja i montaža izolacijskih panela. Iz ponude izdvajamo: najam i prodaja hladnjača i. Limeni krovni pokrovi i krovni paneli. Bavi se uvozom i prodajom panela polikarbonata, panela za sekciona vrata te građevinske limarije. Uvoz iz EU garantuje kvalitet robe pravljene po najnovijim. CENOVNIK PANELA I KLASE Okvirna cena sa uračunatom isporukom.


Osnovna djelatnost Kumala je proizvodnja izolacijskih materijala EPS-a i sendvic panela. EPS ili ekspandirani polistiren najvecu primjenu ima u gradevinarstvu. Standardne dužine panela su između 2000 mm i 14500 mm. Zanima me cijena po kvadratu za sendvič panel emitacije crijepa ili profiliranog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.