srijeda, 31. listopada 2018.

Servis turbina u sloveniji

Servis turbina u sloveniji Imamo mogučnost dostave turbine putem Hrvatske pošte. Ja sam imao isti sluèaj kod Pinju¹iæa to je onaj u Dubravi reklamirao sam. Specijalizovani servis turbina u Bosni i Hercegovini, sa najsavremenijom opremom za dijagnostiku i popravak turbopunjača, kompresora, turbina.

Servis turbina u sloveniji
TURBO POLNILNIK TURBINA RENAULT 88 kw 708639. NAJSTAREJŠI SERVIS ZA OBNOVO TURBIN V SLOVENIJI. Hrvatski proizvođači vodnih turbina9 ožu 2011Toyota - Futura (Varazdin) servis iskustva18 velj 2011Renault Clio II 1. Servis turbine - Servis turbopunjača - Ive Commerceive-commerce.


Servis turbina u sloveniji
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoTurbo se rastavi, opere u ultrazvuku, neki dijelovi se pjeskare, neki sačmare a neki čiste suhim ledom, Najprije se balansira osovina turbine. ONa ga je odvezla u servis i ovi su rekli da je turbina otisla. Jel zna netko kakve su cijene reparacije u sloveniji, jedan mehanicar tam mi je. Glavne djelatnosti su nam servis i prodaja turbo kompresora za osobna. U Sloveniji se servisiraju turbine za 250-400€ , za cca 400€ kupi se. Servis i prodaja turbina za putnička i teretna vozila. Turbina Volkswagen Beetle Bora Golf IV Sharan I 1. Vodeći turbo servis u Hrvatskoj, s najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i popravak turbopunjača i diesel pumpi, Bosch pumpi, common rail injektora.


Prodaja in servis turbin in turbo polnilnikov.

Servis turbina u sloveniji
Turbo punjač je sklop koji se sastoji od radijalno aksijalne turbine koja iskorištava energiju. Dizel Centar Purić Potražite u dizel centru SERVIS TURBINA. Remont i održavanje strojeva ostalih postrojenja u Petrokemija d. Kapitalni remont turbine Siemens 345 MW bloka 5 TE Šoštanj, Slovenija. Imamo veliki izbor sprejeva za pomoć u Auto servisima i mehaničarskim radionicama! Veliki izbor kvalitetnih akumulatora, jamstvo i servis po super cijeni! Na servisu su ga pogledali i rekli da je crkla turbina. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.


U ovlaštenom servisu su rekli da je sve uredu, a u servisu u Sloveniji su mi rekli da je problem u turbini i da će se turbina morati zamjeniti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.