ponedjeljak, 15. listopada 2018.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara varaždin

Uzgajivačnica njemačkih ovčara varaždin Uzgajivačnice njemačkih ovčara u HR. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoUDRUGA LJUBITELJA NJEMAČKIH OVČARA - DRAVA OIB. U uzgoju naročitu brigu i pažnju posvećujem kvaliteti pasa, njihovoj sposobnosti i spremnosti za rad.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara varaždin
Moja su nastojanja uzgojiti pse čvrste i stabilne naravi. Njemački ovčar prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Registrirana uzgajivačnica sa više od 15 godina iskustva u uzgoju pasa prodaje vrhunsku mladu. Kennel Gim se bavi uzgojem pasa od 1977 godine.


Uzgajivačnica njemačkih ovčara varaždin
Za izuzetne uspjehe u uzgoju pasa dodijeljena su mnoga priznanja. Moja prva ljubav su bili njemački ovčari jer me oduvijek interesirala dresura pasa. Svog prvog njemačkog ovčara sam kupila sa 11. Von Haus Johanna - uzgajivačnica njemačkih ovčara. On je njemački ovčar s Jelse vlasnika Ivice Ribičića Ike, koji je na 14. Dakle ovo štene sa "papirima" kupljeno u registriranoj uzgajivačnici je skupo. I za samo 500 kuna dobit ćete čistokrvog Njemačkog ovčara, Haskija, Yorkija.


Varaždinu, najvećoj takvoj smotri u Hrvatskoj. Prodajem štence čistokrvnog NJemačkog ovčara bez rodovnice.

Uzgajivačnica njemačkih ovčara varaždin
Sa zadovoljstvom vam predstavljamo pse koji su predstavljali našu uzgajivacnicu na najvažnijoj manifestaciji za njemacke ovcare u 2012g. Cijena: 800 kn, Prodaje se žensko štene njemačkog ovčara bez rodovnice od. Odgajivačnica i škola za obuku službenih pasa UNSKI SMARAGDI nudi na prodaju štence NO radne. PRIMAMO REZERVACIJE ZA ŠTENCE NJEMAČKOG OVČARA ŠAMPIONSKO LEGLO,VRHUNSKE KRVNE. Zanima me u kojem mjesecu njemački ovčar dostiže punu veličinu? Da bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani.


Bio je to njemački ovčar Džeki, strah i trepet ulice. Punu godinu su nas nagovarali Tanitini uzgajivači, da dođemo na pseću izložbu. Opis: Uzgoj njemačkih ovčara i školovanje pasa Kras Gotnik, Jurdani. HRVATSKE za Njemačke ovčare i sve pasmine za 2004.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.