srijeda, 14. studenoga 2018.

Belgijski ovčar dresura

Belgijski ovčar dresura Uzgoj, savjeti i dresura Belgijskih Ovčara Malinoa (Malinois). Trenirani pod vodstvom bivšeg zapovjednika voda zaštitno-tragačih pasa Nikole Pauliča. Film o dresuri pasa "MOJ PAS" (By Slaven Stevelić) - Duration: 29:39.

Belgijski ovčar dresura
Svi oni u svom sastavu imaju pasminu psa - belgijski ovčar. Najbolja dresura psa je svaki dan 5 do 10 min nego 3puta tjedno po 40min, zato sto se ni psu. Moje stene belgijskog ovcara i ponasanje. Mislim da ce mu trebati profesionalna dresura, jer ja dajem sve od sebe da naucim sto vise i da.
Belgijski ovčar dresura
Osobine, karakteristike, ishrana, dresura, odgoj, bolesti, boja dlake, dimenzije, tipovi, cena i galerija slika.


Imam belgijskog ovčara starog devet mjeseci. Njegov otac je otpušten iz policije jer je ugrizao vodiča, a majka mu je isto jako oštra. Malinoa je pas koji ne podnosi previše strogog vlasnika. Belgijski ovčar je vrsta pasa koja je uglavnom korišćenja za spašavanje. Dresura pudla, dobermana, njemačkog, belgijskog, francuskog i škotskog ovčara, šnaucera može početi sa 12 – 14 mjeseci. Pozdrav imam zenku belgijskog ovcara malinoa stara 8meseci. Prvo ovcarski je pas, znaci selekcija je vodjena na tesan kontakt sa covekom.


Imam Belgijskog ovcara-malinoa starog 7 i po meseci.

Belgijski ovčar dresura
Pas je izuzetno inteligentan i vredan,a kao cuvara nema mu ravnog! Kao što samo ime kaže, nastala je u Belgiji i po izgledu ovi psi su. Dresura mladih pasa često počima prerano, što je u svakom slučaju greška. Dresura njemačkog, belgijskog, francuskog i škotskog ovčara. Malinois ima dlaki sličnu glatkodlakom njemačkom ovčaru, no njegov je temperament najbliže lakenoisovom - aktivan i oprezan, s instiktom za čuvanje i zaštitu. Na internetu ima dosta stvari koje su vezane za dresuru pasa.


Odabravši Malinoa za Vašeg saputnika i čuvara napravili ste hrabar izbor.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.