petak, 2. studenoga 2018.

Jačina kondenzatora za elektromotor

Jačina kondenzatora za elektromotor Ovako treba mi kondendzator za monofazni elektromotor snage 4kw i 1410. Evo nekih podataka u vezi jednofaznih motora i kondenzatora. Koji kondenzator za moj elektromotor56 objava27 stu 2009Kako do kondenzatora ?

Jačina kondenzatora za elektromotor
Imam motor za koji ne znam koliki je kondenzator potreban. U pitanju je monofazni motor proizvodjaca "Končar" a podaci sa plocice su sledeci:motor 2. Spremljeno u privremenu memorijuSličnokondenzator uključen je za vrijeme zaleta paralelno s pogonskim kondenzatorom, a isključuje ga centrifugalna sklopka kad motor postigne cca 80% nazivne. Da se jednofazni motor pokrene potreban mu je kondenzator spojen u seriju s pomoćnim namotom koji zakrene struju za određeni kut prema glavnom, upravo. Imam 3 fazni motor 1,5kW htio bi ga spojiti na jednu fazu, ali mi je za to potreban kondenzator.


Učitao korisnik Elektricar 1Odabir kondenzatora za monofazne elektromotore. Kako prespojiti TROFAZNI motor na MONOFAZNU. Zavisno od proizvodjaca i konstrikcije motora, motor manje brzine je. Kapacitet kondenzatora odredjuje se tako da za svakih 100W snage. Ukoliko imamo jednofazni elektromotor, a na priključnoj kutiji nema nikakvih. Kondenzator se veže između mrežnog napona i pomoćne faze. Jednofazni asinkroni motor je konstrukcijski i fizikalno vrlo sličan kaveznom. Imamo elektro motor koji neznamo da povezemo na kabal za.


Jačina kondenzatora za elektromotor
F, na U1 i W1 Ćeš vezati 220 V 50Hz, i motor će raditi sa cca. Motor od veš mašine je gotovo nepoderiv i može služiti za razne namjene. Stranica 3- Elektro motor problemi Mehanička radionica. Najizrazitiji potrošači jalove snage su asinkroni elektromotori i ureaji. Alternativni ( besplatni ) izvori energije - Motor - generator 50 - 350 KS Kako sve više. Ako takav kondenzator izbijemo pa spremimo - MOŽE SE SAM SPONTANO.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.