srijeda, 7. studenoga 2018.

Malo benzina u dizel

Malo benzina u dizel Malo benzina u dizel Ja računam na to da ipak nije bio čisti benzin, bilo je nešto dizela u gorivu. Diesel vs benzin u rabljenih vozila3 pro 2012Trovanje gorivom (naftom i naftnim derivatima)1 ruj 2010Natankala sam eurosuper 95 umjesto dizela16 stu 2009Što napraviti kad uliješ krivo gorivo? Meni je auto malo preskupa roba da bih radio kemijske pokuse.

Malo benzina u dizel
Malo benzina u dizel
Natočili ste krivo gorivo u spremnik goriva, OK ne paničarite - evo što morate odmah. Citroën Forum Hrvatske › Citroën općenitoSpremljeno u privremenu memorijuSlično22. Najčešće se dogodi da benzin ulijemo u automobil sa dizelskim.


Malo benzina u dizel
Iznos potreban za izmjenu nije mali stoga budite spremni odvojiti i. U slučaju da se umjesto dizela utoči benzin, a vozač nije na vrijeme. Jeste li se ikada zabunili pa natočili krivo gorivo u spremnik vašeg. Gledao neki dan neke nijemce, namjerno su utocili pola benzina u dizel i. I ja jucer na slicnu temu docio na bivsem OMV-u diesel bs, kad mali povice u autu. I malo je olovnog benzina dovoljno da uništi skupocjen katalizator pa se na. Kad se u dizela naspe benzin onda nije strašno, jer se u naftu i sipa na. Ako se ipak dogodi da u benzinski spremnik takvog automobila uđe.
Malo benzina u dizel
Nakon toga se u spremnik nalije pravo gorivo, te uz malo sreće. Kad se benzin ulije u naftu, ako je to do cca deset posto na količinu nafte, bez.


I mi smo imali malo muke, ali smo kvar riješili kad smo dobro. Znao sam da moze malo da bude benzina u gorivu, ali ja to gorivo nisam trazio da mi. HDi ulila sam Eurosuper 95 umjesto Eurodiesela. Mala količina benzina zaostalog u brizgaljkama uklanja se u postupku. Samo malo strpljenja mogu ti dati odgovor, u gužvi sam nešto. Malo benzina u dizelašu ne bi pravilo probleme, ja jednom greškom sipah 5L i nije bilo posledica. Prvo i pre svega to je mešavina BENZINA i DIZEL goriva. Posledice benzina u dizelasu su ostecenje gumenih delova i habanje.


Pogledam malo bolje, vidim dizel gorivo, ali samo za kamione? Greškom radnika na benzinskoj pumpi ili vašom nepažnjom u rezervoar. Ovaj problem nastaje jer benzin nema jednaka mazivna svojstva kao dizel gorivo. Kod Vrčina brat me zove i kaže ostao sam bez goriva, uzmi malo i donesi. Ipak radilo se o Golfu 2, kažu da se u njega i inače moglo stavljati po zimi malo benzina da se ne smrzne dizel, dok su novi motori puno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.